Forumet - Den som vänder ryggen till

Den som vänder ryggen till

414 0 25
Det man får lära sig när man växer upp är ju att den som går ifrån ett bråk har "vunnit". Den som kan behärska sig själv, ignorera och bara gå. Undrar dock lite hur man tänker här? Vad anser ni om detta egentligen om ni faktiskt funderar på det?

Själv tycker jag att människor som bara går är förlorarna, beror ju på situation, men oftast handlar det om att de känner sig pressade och inte kan ta en diskussion. Att man stannar kvar behöver ju inte betyda att man tar till våld, utan helt enkelt vill reda ut saken. Få X att fatta hur situationen ser ut om X tydligt visar att X inte fattar det. Jag tror vi alla har stött på den typen av människor. Upplever det som väldigt provocerande när en idiot som inte lyssnar och därmed inte förstår eller vill diskutera i normal samtalston går därifrån och försöker agera det man har lärt sig vara "hjälten". Sådana saker får iallafall mig att vilja sätta en kniv i folk. [shake]

Tycker att man skall tänka på att sänka rösten och diskutera saken. Men det blir aldrig bättre om den ena bara går.

Håller med om att den som går därifrån/ignorerar är hjälten.

Spana också in:

Dear Madame:

Rätt tydligt i och med att jag är religiös. Man kan hålla en fin ton på ett forum. Men jag antar att moderatorer med överdrivet långt hår i allmänhet är riktiga mongon.


Det är lite tråkigt att det ska vara så. Man tar sig tid att behandlar en anmälan, förklarar vänligt varför den behandlats som den gjort, och om inte personen fick precis som den vill så börjar denne genast bete sig så som personen i fråga precis förklarat är enligt han/hon själv oaccepptabelt. Lite som att kasta skit på sina egna åsikter.

Men men, om det får dig att må bättre så kasta paj på mig du.^^