Forumet - Den speciella blicken

Den speciella blicken

300 0 28
Alltså. Nu är jag ganska trött på en viss kille i klassen. När jag minst anar det eller gör någonting, tittar en kille i min klass på mig. Ibland tittar jag på honom, inte för jag är intresserad, utan för att jag är undrande. Vad vill han? Ibland möts våra blickar, och då känns det som om han vill något, han tittar länge och intensivt. Varför är det så? Känns som om det alltid har varit såhär nu!

Varför inte vara rak och direkt, säga det du vill till mig, istället för att bara titta? Jag vill liksom inte ha en massa blickar, jag vill kunna koncentrera mig. Visst, blickar får man överallt och varstans, men nu menar jag den speciella och intensiva blicken som gör att man tappar koncentrationen. Det är den blicken jag syftar på!

Förstår ni vad jag menar? Vad vill han? Snälla, lite seriösa svar, tack. [smile]
Jonnybravo91:

speciell


Så, det är frågan om vad jag tycker, alltså? [crazy]
Hm, alltså han är speciell på så sätt att han är ganska smart och en typ av informell ledare. Vi förstår varandra på ett sätt, han är det killiga exemplet på mig. Hehe. Lät helt fel!

Svårt och avgöra. Är inte intresserad av honom, men irriterar mig på hans blickar.

Spana också in:

Flummig:

Mjo, men det känns ju lite dumt. Inget man drar upp så direkt, men visst, troligvis ett alternativ.


Nej ärligt. Du undrar .. alltså kan du ta dig tid att fråga honom. Om du inte är så intresserad av han kan du ju framföra de på ett indirekt sätt i frågan med. [smile] Tänk också på att visa att du inte är intresserad inte bara säga det. Är två olika saker. [rolleyes]
notfallingapart:

Om du inte är så intresserad av han kan du ju framföra de på ett indirekt sätt i frågan med.


Jo, det låter bra. Grejen är den, att jag aldrig snackar med honom. Så lär komma som en chock, när jag ställer en sådan fråga. Han försöker ta kontakt då och då, men jag dissar nog ganska omedvetet. Okej, ska försöka! Tack så mycket! [smile]


jorpaa:

I'm here to help


Bra, finns allt för få av de på UM!