Forumet - Den stora bettingtråden!

Den stora bettingtråden!

887 0 4

Har själv hållit på med betting och bettingrelaterade ting i 3 år cirka. Är minus cirka 15-20k på vanlig betting (dvs satsa pengar på lag) men plus cirka 130-150k på bettingblogg + bonustrading. Har väl även plussat cirka 8-10k på casinospel också (vilket dock bara är turspel som jag endast kör när man får gratis pengar att spela med).

Boven för mig är fotboll där jag är minus 32k. Är cirka plus 14k på NHL.

Funderar på att ge upp vanlig betting då det är väldigt svårt att plussa och bara rikta in mig på bonustrading. Hur går det för er andra? :)
Fasiken:

idag funderade jag på de men så kom ja på att ja inte vet vad jag ska spela på o hur mycket o sen kan ja inget om sport eller nå alls egentligen Rodnar men vill oxo sitta framför tvn o skrika de verkar rätt trevligt när dom lever sig in i matcher Hjärta

LedsenHjärta


Haha, om du inte tycker det är kul borde du inte spela. smileys-cheerleading-151859.gif

Spana också in:

ne kanske inte men ja vill ändå ha nått o vråla över LedsenHjärta men ja gillar den där Sergio ramos för han e typ snyggaste fotbollsspelaren någonsin. han o sneijder Rodnar ja borde satsa pengar på sergio ramos gör mål eller nått kanske om de går Rodnar ja försökte signa dom i football manager  men ja har tvång om att ja måste alltid börja med ett dåligt okänt lag o då hann dom gå i pension Gråter o ibland slutade dom prata med mig för ja fråga hela tiden oxo. men ja har inte spelat på  matcher :/ känns jobbigt när ja inte är intresserad utav nå lag. Men skulle inte vilja spela på något annat heller kanske för ja tror inge annat skulle väcka mitt intresse tillräckligt nog.

LedsenHjärta