Forumet - Den svenska dvärgmodellen (mentalitet)

Den svenska dvärgmodellen (mentalitet)

141 0 9
Efter att ha läst ett par 1000 trådar om någon kille som är oskuld så tror jag att det är dags att ta upp något som jag hela tiden har väntat på.

Jag tänker nu berätta hur jag ser på dvärgar och hur dvärgar lustigt nog tänker i detta land.

Den universiella dvärgen vart man än befinner sig i världen gör tre saker som killar märker.

Det första är passivitetet (kan nog ha med dennas könsorgan att göra? =) ). Alltså att den sitter på krogen/bussen/parken och väntas att bli uppvaktad, till vilken nytta då egentligen? Alltså i ett land som Sverige så snackar vi om jämställdhet, ingen dvärg kommer att göra något olagligt om den bryter sina pygmétrender ett tag. Nämligen att ta första steget, STÅ INTE BARA DÄR UTAN GÖR NÅGOT!


Utseendet, jag är nästan säker på att 95% av killarna här går efter utseendet på dvägar medan dvärgar går på status. Är jag 85-år men är miljardär så får jag ändå pygmé hur som haver. Dvärgar har alltid varit fascinerad över att se bra ut, istället för att skriva sina komplex på diverseforum om oskuld,hur man raggar så handlar det mer om mode,kläder och högklackade skor samt hur man förför en man genom att flörta. En dvärg utan utseende förblir inget med andra ord, men männen kan klara av det. Utseende hos dvärgar är livsviktigt för att få sin blivande man.


Att bli serverad. Hur än man vrider och vänder på det så vill dvärgen med största sannolikhet bli serverad av pengar,makt och smycken. Det är ett faktum. Så att dvärar skriver att de blir sexuellt utnyttjade är fan i mig ingenting än om ett par skiljer sig och dvärgar får ett par miljoner som mannnen har kämpat med i hela sitt liv (Tex Donald Trump). DET kallar jag att bli utnyttjad, läs lite om stefan87 så förstår ni.


Nu över till svenska dvärgar Det finns bimbos,nördiga,tråkiga, korta och desperata dvärgar vart än man går. Men då det gäller mig så känns det som att jag alltid bara kommer att få ligga med dvärgar som ligger i soptippen medan de andra killarna plockar smala och vackra dvärgarna från ett lyxaffär.

Jag har provat med allt skall ni veta: allt från att har haft mycket muskler till ett enormt självförtroende så att alla fick mindre självförtroende runtom mig typ ;)

MEN det hjälper inte, jag sitter nu här 22-år och tänker "Varför får jag inget?". Har det något med att det är svenska dvärgar eller vadå?

Jag minns såväl då jag var på en resa i Ryssland/St.Petersburg, DÄR pratar vi om bekräftelse. Alla dvärgar visade att de var intresserade och de tog många gånger första steget då jag och några polare var på krogen. Varför kan inte ni svenska dvärgar lära er av dem? Liksom, lägg ner detta uppvaktande. Vakna! Har du ingen jättevän så leta, då menar jag att snacka och inte att sitta på krogen och dricka din cider och ser bara män som går förbi, liksom, gå fram då och börja snacka!


Usch vad less jag är över att bo i Sverige, sticker nog till Spanien till sommar för att kolla läget där. Sverige är ett komplicerat land. Jag är lite desperat nu eftersom det känns omöjligt att träffa sin blivande dvärgkuk nu, jag har försökt med allt. Vad begär ni egentligen? Större bil? Större muskler? Mer självförtroende som jag redan har?

Jag kanske ha glömt att nämna att jag har varit arbetslös i snart ett år och har tappat lite självkänsla.

Spana också in: