Forumet - Den svenska tjejmodellen (mentalitet)

Den svenska tjejmodellen (mentalitet)

7923 0 656
Efter att ha läst ett par 1000 trådar om någon kille som är oskuld så tror jag att det är dags att ta upp något som jag hela tiden har väntat på.

Jag tänker nu berätta hur jag ser på tjejer och hur tjejer lustigt nog tänker i detta land.

Den universiella tjejen vart man än befinner sig i världen gör tre saker som killar märker.

Det första är passivitetet (kan nog ha med hennes könsorgan att göra? =) ). Alltså att hon sitter på krogen/bussen/parken och väntas att bli uppvaktad, till vilken nytta då egentligen? Alltså i ett land som Sverige så snackar vi om jämställdhet, ingen tjej kommer att göra något olagligt om hon bryter sina kvinnotrender ett tag. Nämligen att ta första steget, STÅ INTE BARA DÄR UTAN GÖR NÅGOT!


Utseendet, jag är nästan säker på att 95% av killarna här går efter utseendet på tjejer medan tjejer går på status. Är jag 85-år men är miljardär så får jag ändå pussy hur som haver. Tjejer har alltid varit fascinerad över att se bra ut, istället för att skriva sina komplex på diverseforum om oskuld,hur man raggar så handlar det mer om mode,kläder och smink samt hur man förför en man genom att flörta. En kvinna utan utseende förblir inget med andra ord, men männen kan klara av det. Utseende hos kvinnor är livsviktigt för att få sin blivande man.


Att bli serverad. Hur än man vrider och vänder på det så vill kvinnan med största sannolikhet bli serverad av pengar,makt och smycken. Det är ett faktum. Så att tjejer skriver att de blir sexuellt utnyttjade är fan i mig ingenting än om ett par skiljer sig och kvinnan får ett par miljoner som mannnen har kämpat med i hela sitt liv (Tex Donald Trump). DET kallar jag att bli utnyttjad, läs lite om Anna Anka så förstår ni.


Nu över till svenska tjejer. Det finns bimbos,nördiga,tråkiga och desperata kvinnor vart än man går. Men då det gäller mig så känns det som att jag alltid bara kommer att få ligga med kvinnor som ligger i soptippen medan de andra killarna plockar smala och vackra tjejerna från ett lyxaffär.

Jag har provat med allt skall ni veta: allt från att har haft mycket muskler till ett enormt självförtroende så att alla fick mindre självförtroende runtom mig typ ;)

MEN det hjälper inte, jag sitter nu här 22-år och tänker "Varför får jag inget?". Har det något med att det är svenska tjejer eller vadå?

Jag minns såväl då jag var på en resa i Ryssland/St.Petersburg, DÄR pratar vi om bekräftelse. Alla tjejer visade att de var intresserade och de tog många gånger första steget då jag och några polare var på krogen. Varför kan inte ni svenska tjejer lära er av dem? Liksom, lägg ner detta uppvaktande. Vakna! Har du ingen pojkvän så leta, då menar jag att snacka och inte att sitta på krogen och dricka din cider och ser bara män som går förbi, liksom, gå fram då och börja snacka!


Usch vad less jag är över att bo i Sverige, sticker nog till Spanien till sommar för att kolla läget där. Sverige är ett komplicerat land. Jag är lite desperat nu eftersom det känns omöjligt att träffa sin blivande flickvän nu, jag har försökt med allt. Vad begär ni egentligen? Större bil? Större muskler? Mer självförtroende som jag redan har?

Jag kanske ha glömt att nämna att jag har varit arbetslös i snart ett år och har tappat lite självkänsla.

Spana också in:

daisy:

Prova att vara dig själv.


Check! Brukar inte heller funka tydligen. Seriöst, jag har fan provat det mesta. Få väl prova igen.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


mablethorpe:

Om de är nöjda, varför skulle de ändra på sig?


Ändra och ändra, det är 2010 nu! Kvinnor är inte kvinnor, ni har inga feministiska drag som det hade för 60-år sedan.
shabbe:

Ändra och ändra, det är 2010 nu! Kvinnor är inte kvinnor, ni har inga feministiska drag som det hade för 60-år sedan.


Har ingen aning om vad du menar med den sista meningen. Feminitstiska drag? Som det hade? Vad är det? Vad är kvinnor om inte kvinnor?

Och jag undrar fortfarande vad som får dig att tycka att kvinnor ska ändra på sig för att passa dig bättre trots att dom inte verkar ha några problem med situationen. Känns ju rimligare att du ändrar dig om det är du som är missnöjd.
Ibland så får jag en bild över att mång tjejer är falska mot mig, de säger oftast aldrig att de är upptagna eller något liknande. Falska helt enkelt.

Kan dra ett exempel, i lördags så träffade jag en tjej som jag snackade med på en fest. Vi hade roligt och såvidare och hon ville säkert träffas igen..........trodde jag. Skrev ett kort meddelande på facebook men hon skrev på ett snyggt sätt att hon inte var intresserad.

DET ogillar jag, liksom sluta leka med killarnas känslor.