Forumet - den "värsta" dumpningen?

den "värsta" dumpningen?

2811 0 143

Spana också in:

Det spelar ingen roll vad man säger, partnern kommer ju ändå bli sårad på sätt och vis. Jag fattar vad du menar, men vid en sådan grej är det viktigt att vara ärlig
BlueViews:
Jorrå, ganska drygt och omoget om jag får säga:( vad säger man då? Om man ska göra slut, vilka skäl/förklaringar ska man ge utan att såra för mkt?

Den värsta jag har gjort, som jag dag kan tycka var lite väl dumt, var att mejla till tjejen att jag gör slut. Det måste ha varit 2005, där någonting.

Mitt näst värsta var väll att sms:a det, och det var när jag dumpade min senaste tjej. Det var 2010.

Men det allra värsta var nog en polare, när hon skulle dumpa sin kille. Hon skickade brev om det.


rebeca: han kom till mitt hus, kollade ett avsnitt av tvserien vi såg då, låg med mig, sa att vi inte klickade socialt längre, åt mat m mina föräldrar o han pratade om hur bra allt är. sen gjorde han slut när vi spelade tvspel.
Undrar lite när han isf kom på att göra slut, innan eller efter maten

han pratade ganska mycket om hur jobbigt hans ex var osv (alltså han o jag var kompisar innan det blev något mer) och sen när vi hade träffats som mer än vänner i ett par månader hörde han inte av sig på en hel helg (vi bor inte i samma stad). när han väl ringde sa han att han hade varit med sitt ex hela helgen och att dom skulle försöka igen Glad

bra boost liksom