Forumet - Denna jävla...

Denna jävla...

165 0 15

Spana också in:

Blivande_japan:

har dessvärre inte missat censuren, men antar att något nyligen hönt som gjorde att denna tråd skapades


Skapade denna då jag såg den här låsningen: http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=315051

Kanske inget skräckexempel men du utlöste något som har gnagt inom mig ett tag, moderatorerna har hållit sig ganska laidback ett tag men nu på senare tid har dom inspirerats en hel del av 30-talets glada dagar i Tyskland.
Blivande_japan:

lol känns ju som en sjukt larvig tråd


Blivande_japan:

iofs står det väl i reglerna att man inte får göra trådar om sådant, tycker att det finns värre låsningar där inte ens några regler följts


Jo jag vet men det känns ju onödigt. Det var ju mer en bägare som rann över. Just den där tråden specifikt har väldigt lite med det hela att göra men en som del av en helhet, en trend hos modsen så är den jävligt irriterande.


Ögon i en plåthink:

Fast han vill bryta mot lagen. Det får man inte, för då bryter man mot lagen.


Tex Gandhi då? Civil olydnad liksom - lagbrott. UM är uppenbarligen den sista bastionen i det förfallna brittiska imperiet.
timeisrunningout:

Tänker du jämföra en snubbe som vill fixa ett fejk-ID för att dricka öl med en awesome frihetskämpe så tänker jag vara besviken på dig.


Awesome vetifan, en gammal rasist i klänning egentligen fast han gjorde en bra grej - men det jag menar är att lagbrott inte måste vara moraliskt tvivelaktigt.


isola:

trodde att du menade kaka [sad]


Det var väl kanske det jag tänkte på egentligen men detta påminde mig så att säga om moderatorer, regler och diverse andra inte så trevliga rövknull, ungdomar.se kör torrt, inget spott och kärlek här inte.