Forumet - Denna jävla kärlek(?)

Denna jävla kärlek(?)

1108 0 44
Hejsan, har haft två förhållanden, ett ganska seriöst, det andra inte så mycket att ha... ingen av dom blev väl egentligen så bra.. blev till att göra slut. Men jag känner att det typ är omöjligt, är inte så jättebra på att ta kontakt med tjejer och många jag föredrar är upptagna + att jag är lite blyg till råga på allt, gör inte saken lättare. Visst är det skönt att vara singel med jag vill ju ännu hellre ha någon att bara krama om osv. Är heller ingen festkille, men alla tjejer festar inte heller? Här godtas bara seriösa och bra tips!![confused][bigcheers]

Spana också in:

Men omg. Som sagt, du är femton och har redan haft två tjejer. Jättebra för dig alltså. Men orka bli ihop med någon bara för sakens skull? Vänta tills du hittar någon som verkligen är helt underbar, någon som känner samma för dig. Du har hela livet på dig. Det gör inget om du är blyg, det är charmigt osv. Sluta leta, det är töntigt. Kärleken kommer av sig själv.
Jacob:

tips


Kablash__:

Du är 15, ingen brådska :)


[y]

Jacob:

nej, men vill ändå ha någon tjej :/


Något som jag brukar säga till folk som söker efter att ha förhållande:

- sök INTE. låt kärleken hitta dig istället.

Du är ju som sagt 15 år, livet har knappt börjat för dig. Du vet knappt vem du är som person. Något som är viktigt innan man går in i ett förhållande är att man är säker på vem man själv är och att man är nöjd med sig själv.

Jag trodde att jag visste vem jag var när jag gick in i mitt första förhållande vid 18års ålder (hon var den första jag kysste, myste med etc), men nu i efterhand märker jag att jag inte alls visste så mycket om mig själv, och sen det tog slut med exet har jag utvecklats en hel del och blivit stabilare i mig själv.

Ha inte bråttom med att hitta någon, hur mysigt det än är att krama och gosas med någon. Fokusera på dig själv nu framöver istället för att tänka att du måste ha någon.