Forumet - Denna tjejen...

Denna tjejen...

883 0 12
Tjena! Så ja, jag har ett ganska jobbigt problem med en tjej. Det är så att gör ett tag sedan va hon på g med min ena polare och jag vet inte riktigt hur långt dom kom men dom var aldrig officiellt ihop. Sen dissade hon honom och sånt, han blev såklart ledsen och försökte komma över henne. Nu har han äntligen kommit över henne och gått vidare, men det e så att tjejen har börjat snacka med mig och verkar vara intresserad. Självklart tycker jag att hon var taskig mot min polare, men hon verkar absolut inte vara en så '' Bitch'' som han beskrivit henne som. Jag har snackat med hennes del och hon verkar vara hur supersnäll som helst och så klart har jag blivit intresserad av henne nu!
Men vet inte om jag vågar satsa på henne?
Hur hade ni tyckt om en av era polare blivit på g med en ni tyckte om/ va på g med?
makzter:

Självklart tycker jag att hon var taskig mot min polare


Varför har hon varit taskig mot din polare?


De var aldrig tillsammans pga passade ej ihop, vad är nästa grej, du kan inte ragga på någon som din polare tycker är snygg? Kör och se vad som händer MANNEN BROR
makzter:

Tjena! Så ja, jag har ett ganska jobbigt problem med en tjej. Det är så att gör ett tag sedan va hon på g med min ena polare och jag vet inte riktigt hur långt dom kom men dom var aldrig officiellt ihop. Sen dissade hon honom och sånt, han blev såklart ledsen och försökte komma över henne. Nu har han äntligen kommit över henne och gått vidare, men det e så att tjejen har börjat snacka med mig och verkar vara intresserad. Självklart tycker jag att hon var taskig mot min polare, men hon verkar absolut inte vara en så '' Bitch'' som han beskrivit henne som. Jag har snackat med hennes del och hon verkar vara hur supersnäll som helst och så klart har jag blivit intresserad av henne nu!Men vet inte om jag vågar satsa på henne?Hur hade ni tyckt om en av era polare blivit på g med en ni tyckte om/ va på g med?


Men kör!! Om hon verkar trevlig så kan det ju faktiskt varit din polare som det var fel på. Tycker inte han har rätten att styra över ditt liv och han har verkligen inte rätten att bli sur om det är dig hon är intresserad av nu.

Spana också in:

Isotop:

vem är du och vad är ditt syfte?


Jag är jag antar jag. Är en gammal UMare men är inte redo att säga vad jag hette förut, inte för att jag tror att någon kommer ihåg mig.

Vet inte riktigt varför jag är här dock, antar att det kändes bra att registrera sig igen.
Jag är ensam och rädd:

Jag är jag antar jag. Är en gammal UMare men är inte redo att säga vad jag hette förut, inte för att jag tror att någon kommer ihåg mig.

Vet inte riktigt varför jag är här dock, antar att det kändes bra att registrera sig igen.


Du skriver bra och fint och gör sakta men säkert jorden till en bättre plats iaf. Guldstjärna!