Forumet - Depeche Mode cover!

Depeche Mode cover!

113 0 21

Spana också in:

Du har en bra röst. Härligt att få höra en aukustiskversion av låten. Men jag gillar starkt rytmen i orginalet. Kanske skulle var intressant om någon kompade på keyboard. Nu lyssnade jag i mina kassa laptophögtalare så jag vet inte om låten är basfattigt eller skär någonstans.

Vill du ha massor med konstruktiv kritik lägg upp låten här, samt inhämta massa andra tips.

http://forum.studio.se
My dreams are her:

Nu lyssnade jag i mina kassa laptop högtalare så jag vet inte om låter basfattigt eller något.

Vill du har massor med konstruktiv kritik lägg upp låten här, samt inhämta massa andra tips.


Basfattigt är det nog inte.. jag brukar tydligen ha en tendens att lyckas få alldeles för mycket bas i allt jag spelar in. Är nog för att jag inte har speciellt bra hörlurar och sånt själv...

Tack för tipset, ska kolla in sidan :)
Sjukt bra låt, så kudos för låtvalet.

Annars tycker jag, fortfarande, att du sjunger väldigt bra. Gillar tolkningen och så vidare. Kände att jag vill sjunga duett med dig, vilket brukar vara en stark indikator på att det är bra. Enda negativa kritiken jag kommer på är att du så smått blandar amerikanska och brittiska, vilket är något av ett slag i ansiktet på depechisarna.
tevepro:

Lyssnade. Tycker ditt eget material inte var riktigt i nivå med covern. Ibland kan det ligga en i fatet att vara sing/songwriter eftersom det finns så himla många. Jag hade nog viljat höra ett mer komplext sound, men du gör ju den musik du vill och är säkerligen nöjd med den.


iofs är det mesta på min myspace covers. mitt eget material vill jag inte spela in förrän jag kan göra det mer proffsigt och ge en mer rättvis bild av det :)