Forumet - Depp depp forever alone

Depp depp forever alone

205 0 2
Tja!

E en kille på 16 år, är bi o kommer skriva ett ganska depp inlägg men men.
Iaf ja mår sjukt dåligt just nu. Känns som att ja e helt ensam me att va just bi då i mitt fall, där jag bor å de e så sjukt jobbigt gå runt å hålla de inom sig. De e psykiskt påfrestande varje dag å de blir bara värre och värre och ja sjukt rädd att ja ska göra nåt dumt. Det har gått ganska långt så ja har asså inte riktigt självmords tankar men ja kan typ tänka, fan va skönt å vara död å slippa allt lixom.. Sen vill ja inte snacka me vänner för de känns som om ja bara stör å e värsta attention whore. Brukar aldrig va den som skriver först eftersom de som vanligt känns som ja stör. Ja känner typ 5-6 st som e bi/gay men dom bor inte alls nära å 2 av dom va ja typ på g med så dom kan ja inte snacka me å dom andra känns de också bara som ja e dryg o jobbig osv.
Vet inte alls va ja ska göra, har börjat fundera på kuratorn men de kommer bara bli en massa jävla snack om ja går dit -_-
Undrar typ om de e nån här som kan typ pepp talka mej eller va man säger? Typ nån som själv gått/går igenom samma, för de känns inte som ja stör här på samma sätt som när ja skriver till vänner, för ja e lixom alltid glad på ytan typ å visar inte så mkt känslor pga att ja inte vill deppa ner andra.

Men men iaf skulle bli glad för typ hjälp eller va man ska säga, skriv i pm elr var som helst om ni kan hjälpa på nåt sätt [smile]
hahaha åguu den åldern suger så hårt.

Om det är någon tröst så suger den för nästan alla, om jag var du skulle jag gå till kuratorn och om dina polare frågar vad du gjorde där hittar du bara på någon skit eller säger att du behövde prata lite eller vad fan som helst.

Å andra sidan tror jag inte folk skulle bry sig så jävla mycket om du kom ut heller såvida du inte bor i världens håla.
Mitt tips till dig är att gå till kuratorn på skolan eller kanske bättre till en kurator/psykolog på en ungdomsmottagning.
Du skriver att det kommer bli en massa jävla snack om du går dit, jag tror inte det då kuratorer har tystnadsplikt samt att du skall komma ihåg att du är där på dina villkor och ingen annans (dvs du kan gå när du vill och prata om vad du vill).
Har du pratat med dina föräldrar om saken? Det kanske är bra om dem vet om hur du mår och då stötta dig hemifrån.
Underskatta aldrig stödet från föräldrarna, det hjälper mycket!