Forumet - Depp, deppigare, deppigast...

Depp, deppigare, deppigast...

93 0 21
Hej allihopa. Det var längesen jag besökte ungdomar.se, men nu behöver jag mer hjälp och råd än någonsin. Det är så att jag har hamnat i en svår depression. Jag har tänker på livet, döden, varför vi finns osv. Inget speciellt har hänt som har fått mig att må dåligt. Men visst har det hänt lite sorgliga saker som inte har påverkat mig supermycket men som har sänkt stämningen omkring mig. Jag har inte skrattat eller känt mig säker och hemma på väldigt länge.

Jag har tidigare varit en riktigt glad, humoristisk och verklighetsangenäm kille som gör roliga saker av allt, men för ungefär ett halvår sen så kom jag in i en depression. Sedan dess har det gått upp och ner. De senaste dagarna har jag mått riktigt dåligt. Jag har mycket svårt att tänka i positiva banor. Jag tar lyckopiller som har fått mig att må aningen bättre inom vissa perioder men vissa gånger verkar de inte alls. Jag har gått ner ungefär 5 kilo i vikt och är mycket smal nu.

Om det finns någon här som har mått som jag eller mår som jag, eller känner nån som mår såhär så dela gärna med er av era råd och upplevelser.

Spana också in:

Snabelkabel:

har mått som jag eller mår som jag


Om det du beskriver (ok, du beskrev faktiskt inte så mycket, men ändå) är depression, har jag varit deprimerad i 4 år. Tror dock inte att så är fallet, men det var väldigt (!) längesedan jag var sådär sprudlande (psykiskt blind/lycklig/osjälvmedveten).