Forumet - Depression eller mognad

Depression eller mognad

679 0 15

Spana också in:

Grattis, du har nu skaffat dig en ordentlig världsuppfattning! Vad är nästa steg, kanske du frågar dig själv. Oroa dig inte, jag har lösningen!

Följande är en inköpslista du BÖR följa för bästa resultat:
1. Tamponger (behövs två max, så sno av morsan/syrran om möjligt)
2. Högprocentig sprit (35-60%), helst vodka
3. American Psycho av Bret Easton Ellis, alternativt Catcher in the Rye av J.D. Salinger
4. Månadskort på Ultra eller det bussföretaget som är aktivt i din stad. Tunnelbana är ännu bättre ifall det finns i din stad.
5. Silvertejp/gaffatejp
(6). Tillgång till dödsrapporter

Okej, har du köpt det som behövs nu? Bra. Dags för steg två. Det första du behöver göra är att börja åka buss några timmar varje dag. Det gör ingen skillnad var du åker, utan det viktiga är att du sitter på en buss.

Börja lägga märke till andra människor i din tillvaro. Agerar dom på ett ovärdigt sätt? Placerar du dig själv över dom i ditt huvud? Visste väl det. Nu är det dags att börja läsa. Det är viktigt att du håller dig på bussen medan du läser. Så fort du har läst färdigt boken är det dags för steg tre.

Har du en kompiskrets som aktivt brukar gå på hemmafester? Då är det dags att börja finslipa fasaden och bli inbjuden på en. I nuläget bör du vara rätt avtrubbad och bortkopplad från resten av mänskligheten, men oroa dig inte, det är en bra sak.

Okej, du är på festen nu. Ser du den avdäckade tjejen på kanten av soffan? Gå in på toan och doppa en tampong i spriten du tog med dig till festen (OBS: OM DU INTE TOG MED DIG SAKERNA ÄR DET DAGS ATT BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN IGEN).

Gå fram till tjejen och se orolig ut, uttryck din (falska) oro över tjejens hälsa och berätta att du tänkte bära henne till en säng så hon kan få sova i lugn och ro. Väl där tar du vodka-tampongerna och stoppar en i vardera armhåla. Applicera silvertejp i följande ordning: över ögonen, munnen, näsan.

Nu är du i princip klar, men det finns några bonusgrejer du kan göra om du vill få ut något extra av det. Hitta något bra gömställe och se om hon väcks av att hon inte kan andas, observera hennes reaktion. Om inget händer går du hem och väntar in dödsrapporten (det är här inköp nr 6 kommer in i spel) eller den eventuella tidningsrapporten.

Nu är du klar och har mest troligtvis fått något annat än en depression att oroa dig över.