Forumet - depression +glömma ord

depression +glömma ord

4955 0 48
Sen en tid tillbaka (har jag varit tom och insett att jag borde börja om /Melissa Horn) har jag varit deprimerad, antar jag (jag får typ inte kalla mig deprimerad av bup-läkaren, men finner inget annat ord).

Saken är den att ett av problemen jag fått är att jag inte kan prata. Jag blandar ihop orden i meningar och glömmer bort kanske 60 procent av orden jag ska säga, plus att jag har tappat min förmåga att prata för publik. Detta har jag alltså aldrig haft problem med förut. Det började nog med att jag blev apatisk, slutade tänka osv (ja, jag tänker oftast inte, det är som ett tomrum).

Jag undrar om någon här som är deprimerad känner igen sig?
Det konstiga är att jag kan skriva men jag kan inte få ut en ordentlig mening om jag ska tala.

Spana också in:

Jag skulle inte kalla mig deprimerad (känner mig bara väldigt låg), men jag känner ändå igen mig. Har börjat vara lite mindre duktig på den muntliga delen i skolan. Brukade irritera mina klasskamrater som bara den med alla mina olika teorier om saker, men nu så bryr jag mig inte särskilt mycket alls. Har tappat suget på att prata och sån skit. Gör ändå ingen glad.
Sendjil:

hehe älska scrubs! [love]


Vafan är det med dig?

Känner igen mig så väl, det gick så långt att började undvika att prata med andra. Jag kunde ha en mening färdig i huvudet, men de ord jag yttrade var något helt annat. Det är nog så fortfarande, och den enda slutsats jag kan dra är att jag reflekterar för mycket.
Precis sådär har jag blivit de senaste månaderna, samtidigt som jag känner mig mer och mer korkad hela tiden. Som att jag inte förstår vad folk säger till mig. Igår stod jag och kollade på klockan säkert en halv minut och försökte avgöra vilken tid den visade utan att alls förstå vad klockan var. [shake]

Kan det vara näringsbrist kanske?