Forumet - Depression och sånt

Depression och sånt

2005 0 30

Spana också in:

Åtta:

Definiera skumt. Sprutar det var ur dina ögon? Är dina fötter blå? Har du blivit extremt bra på bågskytte?


njäää det sprutar inget var ur ögonen.. Men mina fötter är lite blå faktiskt när det blir kallt ute. Och bra på bådskyte har jag alltid varit. Nämen jag har fått finnar på ställen där jag aldrig hade förut, menscykeln ändrades, och mina naglar fick sämre kvalitét och allt typ samtidigt.
WTF_x:

Nämen jag har fått finnar på ställen där jag aldrig hade förut, menscykeln ändrades, och mina naglar fick sämre kvalitét och allt typ samtidigt.


Är man deprimerad så för man ofta dålig kost, vilket i sin tur kan leda till alla de saker du räknat upp. Just menscykeln kan ändras av depressionen, men jag betvivlar att dina porer är medvetna om din mentala status. Jag skulle nog titta på hur depressionen påverkar ditt liv i övrigt. Äter du ordentligt? Tvättar du ansiktet som man bör? Tränar du regelbundet?
WTF_x:

Nämen jag har fått finnar på ställen där jag aldrig hade förut, menscykeln ändrades, och mina naglar fick sämre kvalitét och allt typ samtidigt.


inte så att du har en ätstörning?eller,många får finnar när dom slutar äta,mensen blir paj och naglarna dampar helt när man inte äter så mycke,jag fick stora hack och vågiga tumnaglar typ.men om man är deprimerad så brukar man ju dock tappa matsuget.
Tözen:

en förklaring ialf,jag fick finnar och mina naglar blev helt fuckade när jag nästan inte åt.men finns ju fler förklaringar.


aaa förresten kom jag på nu att naglarna lixom går upp konstigt.. så att den vita delen av dom blir större för att nageln lixom lossar från fingret litegrann typ. Om ni fattar.

Åtta:

Kan nog stämma. Men är man stressad så tar man nog inte hand om sin hy, vilket knappast hjälper.


Jag tar hnd om hyn som faan, och det är därför jag tror det är nåt annat problem.