Forumet - Deprimerad.

Deprimerad.

697 0 36
Hej.

Jag mår inte speciellt bra just nu, jag känner mig jävligt nedstämd osv..
jag vill egentligen inte säga varför, men saken är den att- jag har verkligen inte råd att spela wow något mer. och jag har heller inte tid för den delen heller. på något sätt mår jag jävligt dåligt pga. detta [shake]
det är sjukt, men jag känner mig helt tom utan det spelet..
jag fattar inte hur man kan vara så sjukt sorgligt.. och bli helt förlorad i ett jävla spel som bara tar massa tid och pengar.
jag kunde sitta och spela i typ 6 timmar..
alltså, det jag vill säga.. är bara att jag känner mig sjukt nedstämd och massa skit, pga. ett jävla spel .. [shake]

tack för mig.

Spana också in:

cabaret:

det är sjukt


Skulle jag inte säga att det är. Du har väl antagligen utvecklat ett psykiskt beroende av WoW.

Har inga direkta förslag på vad du ska göra åt det, faktiskt, men blir det väldigt jobbigt så försök få snacka med nån. Ni kanske har en kurator på skolan?

Eller så kanske du bara kan försöka ersätta lirandet med nåt - försök träffa polare oftare eller så?
Sålänge som du tycker wow är roligt, så går det inte att sluta spela.

Men det roliga du har framför dig är.
Massa långtråkiga dailys för den där repen som ger den där saken som du kommer spendera veckor med, för att få lite mer ap eller spell dmg. 10-15 mer skada är ändå en del, helt klart värt några veckors slit.

För att inte nämna de där roliga raiderna, som tar upp hela kvällar och kan ge dig den där saken som fjärde bossen kanske droppar, och är din om du har dkpn.

Dom roliga dagarnas mats grindande som ger dig flask effekten som behövs för raider.

Primal grindandet för att ge dig den där gearuppgraderingen som du verkligen behöver. Förjävligt att bottarna inte tappar lusten, då de grindar samma mobs som du.

Honorgrindandet för de häftiga s3 och s4 delarna. Det är alltid lika kul att anmäla dom som bottar till sig honor, medans du sliter för dom där 100honorn som behövs, för att inte tala om marksen. 20 marks tar ju bara, om man har riktig otur upp emot fem timmar att fixa.

men wow är ju wow, och du betalar för det[y]