Forumet - deprimerad

deprimerad

780 1 14
Tråden har 14 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

låta negativa saker passera som glitter i en tornado. låt det vara. det är som det är. nöj dig. strunta i idioter. 

Jag har också varit deprimerad sen jag var 13. Försöker att alltid ha något att se fram emot, kanske en träff i helgen med någon, eller en resa till nästa år eller vad som helst egentligen. Kanske se fram emot att få komma hem och äta choklad. Att sitta och prata om livet med någon är också väldigt avslappnade. Gick hos en kurator ett tag, vilket var helt okej, funderar på att börja igen.

Spana också in:

Har själv varit deprimerad i över ett år nu men det började som något inte speciellt allvarligt tills det blev så dåligt att man inte orkar men någon ting alls.

Om du inte vill berätta för dina föräldrar så sök hjälp hos BUP eller hos din skol psykolog, har själv pratat med både en psykolog från BUP och från min skola och det känns så otrloigt mycket bättre att ha någon att prata med som man vet bara stannar hos dig och den andre som lyssnar, så sök hjälp säger jag! Glad

Deprimerad är en diagnos. Om du behöver hjälp så har antagligen inte pratat med någon psykolog. Vilket innebär att du inte kan fått diagnosen depression.


Jag går hos kurator och Psykolog men det hjälper inte =(