Forumet - deprimerad?

deprimerad?

311 0 2
Killen jag gillade så mycket vill inte prata med mig längre. Han brukade säga saker till mig som ingen annan sagt och fick mig alltid att må bra. Men nu vill han inte prata längre. Istället skriver han med min syster och skickar allt till henne vad jag skriver till honom. Har berättat saker för honom som ingen annan vet, och han berättade allt för min syster. Aldrig varit så ledsen och besviken på någon innan. Tror jag håller på att bli deprimerad. Jag gråter nästan helatiden och känner mig nere. Vad ska jag göra? Får panik. Har sagt upp all kontakt med honom nu, även om jag fortfarande vill prata med honom. Men tycker han är sån idiot och förtjänar något bättre. 

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter:
Jobbig känsla gumman :(..
Ny på detta stället, loggade in på en polares account, så är inte så insatt i diskussioner osv menmen.
Om han är så falsk och helt plötsligt säger upp kontakten med dig för din syster så skulle jag framförallt prata med min syster först och försöka be henne förstå dig att du gillar honom och att hon inte ska ta din plats.
Att dela med sig av saker som ingen annan vet är väldigt starkt gjort, där har du min respekt fullt ut! Förstår verkligen att du är deprimerad och känner ilska till honom men, min åsikt är att han inte är en bra kille och att han nog i längden bara kommer utnyttja
dig.
Visa att du är stark och att du inte viker ner dig för en enstaka kille :) !!

Hoppas verkligen det löser sig, och du är värd bättre <3