Forumet - Deprimerad

Deprimerad

1188 1 5
Hej jag är olyckligt kär i svampbob jag vet att han inte finns men jag älskar honom jag har 100 svampbob figurer 10 mjukisdjur nästan allt i mitt hem är relaterat till svampbob jag drömer om honom varje natt jag vill inte leva utan honom missar jag ett avsnitt så är hela dan förstörd hur ska jag ta mig ur detta och bli normal? 
Min familj orkar inte med mig för det enda jag gör är att prata om svampbob jag har enbart svampbob kläder är jag sjuk? 
snälla hjälp mig. 
Du  måste nog acceptera att han inte finns på riktigt. Kanske kan du hitta nån levande person du kan gilla istället. Du borde sysselsätta dig med något som du inte relaterar till svampbob. T ex någon aktivitet eller umgås mer med familj och kompisar. Sen skulle du också kunna skippa ett avsnitt med flit för att ditt beroende ska försvinna.

Spana också in:


Emma24: Hej jag är olyckligt kär i svampbob jag vet att han inte finns men jag älskar honom jag har 100 svampbob figurer 10 mjukisdjur nästan allt i mitt hem är relaterat till svampbob jag drömer om honom varje natt jag vill inte leva utan honom missar jag ett avsnitt så är hela dan förstörd hur ska jag ta mig ur detta och bli normal? 
Min familj orkar inte med mig för det enda jag gör är att prata om svampbob jag har enbart svampbob kläder är jag sjuk? 
snälla hjälp mig. 

Du är inte ensam emma. Vi kan starta en klubb Party