Forumet - Deprimerad pojkvän

Deprimerad pojkvän

394 1 2
Hej! 
Jag träffade min kille över internet och vi har känt varandra i ungefär ett halvår nu. Under nästan hela den tiden har han mått dåligt och varit deprimerad. När vi är med varandra visar han inga tecken på att han är ledsen. Det visar sig bara när vi är från varandra. Ibland så skrämmer han upp mig totalt genom att säga att han vill dö, och sedan inte svara på ett långt tag. Jag blir så rädd!

Att han mår dåligt får mig att bli lite mer deppad för varje dag som går. Vissa dagar är bättre än andra. Jag vill verkligen göra allt jag kan för att hjälpa honom men det är inte lätt. Han har pratat med massor av människor men inget har hjälpt honom.

Vissa tycker att jag ska göra slut med honom och låta honom bättra sig själv. Jag vill verkligen inte att jag ska behöva lämna honom. Jag älskar honom så mycket! Dessutom så tror jag inte att han skulle må bättre av att jag gör slut. Men vad vet jag?

Vad tycker ni jag ska göra? Finns det något jag kan säga eller ge? Finns det någon metod för mig att hjälpa honom utan att dra ner mig själv? :c

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter:
jag tror INTE han kommer må bättre över att du gör slut med honom. Du kanske inte blir lika deppad men jag tror att du kommer att ångra det då. 
Visa att du finns där för honom och visa bara att du älskar honom liksom. Finns inget mer som jag vet vad man kan göra än att bara finnas där för honom och visa att du älskar honom.