Forumet - Desperat, vill bara dö just nu

Desperat, vill bara dö just nu

5022 0 11
Jag har inte gått till skolan på ca 5 veckor (p.g.a väldig stress och ångest). Jag har jobbat hemma under de veckorna och fortsatt plugga till proven osv , bara att jag inte hjort de än. Och så ska skolan anmäla oss till socialen ( det brukar man göra inget konstigt ) Men nu har jag fått höra att jag kanske måste gå om 7:an. Jag har toppbetyg i allt ( nästan bara A och B) skulle vara ett helvete för mig att läsa om något jag hade fucking A i igen. Det är en tjej i min klass som inte gått på ett helt jäkla år och hon har fan F i ca allt och inte har hon behövt gå om inte ( vi är vänner så därför jag vet det) .
Men det jobbigaste av allt är att jag träffat min ända och bästa vän och har alltid varit dendär skumma konstiga tjejen ingen vill vara med sedan 1:an så att inte kunna gå med henne gör att jag får panik. Och jag kan isf inte gå kvar i samma skolan och träffa henne för liksom hon bor 2 h bort från mig ( har 1,5 h till skolan ) och jag kan ju inte gå kvar i skolan för min lillebror går i klassen under mig och fan häller tänker jag gå i samma klass som kan och hans bimbo-kompisar. Men då måste jag ju byta skola men jag har ju så otroligt svårt att komma in i en klass eller ja under ett socialt-sammanhang så jag vill just nu bara ta livet av mig. Känner mig redan värdelös och som att ingen bryr sig om mig och att jag inte har någon här i världen. Jag har just nu seriös panik och skulle mer än gärna hoppa framför ett tåg just nu. Ni kanske tycker jag överdriver men snälla hjälp, jag vet inte hur jag ska göra.

Spana också in:

föreslår att du besöker din studievägledare och förklarar hur du känner, det går säkert att lösa på annat sätt. om du tycker att det är jobbigt att kontakta och ta dig dit så kanske du kan be förälder eller vän om att hjälpa dig och följa med. om du har pluggat till proven så borde lärarna kunna gå med på att låta dig skriva dem tycker jag. 
Ta inte livet av dig, det är så onödigt!
Livet går ju vidare och det är synd att du får gå om men om du inte vill gå i samma klass som din bror (som jag har full förståelse för) så bör du byta skola, du kanske träffar lite schysst folk där!
Konstigt att du tvingar gå om fastän du har toppbetyg :/ Det låter väldigt konstigt iaf.

Tänk att efter högstadiet och gymnasiet kommer livet bli mycket bättre! Du lär nog träffa lite trevligt folk i gymnasiet eller efter det.

Kom ihåg, det är inget fel på dig och du är dessutom begåvad så tänk på det. Tycker du att det är rätt att en begåvad ska ta livet av sig? Nej usch nej, inte heller en trevlig och snäll person!

Jag hoppas att du kommer må bättre snart! Och att du gör det som är rätt (att leva)!
JAg har också haft självmordstankar men det är bara dumt, tänk på alla som kommer att sörja dig och dina föräldrar osv.
Hare bra iaf! Hjärta
LIvet är som en fotbollsmatch,ibland vinner du ibland förlorar du, men ändå får man inte ge upp eftersom säsongen är långt och man måste kämpa hårt för att vinna det. 
Samma sak är det med livet. Ibland lyckas du,ibland faller du. Men ändå får man inte ge upp eftersom livet är långt och man måste kämpa hårt för att lyckas.

Så jag tycker du borde kämpa vidare, även om det livet känns jävligt långt borta. Att ta livet av dig själv kan vara skrämade för de i din omgivning. Hur skulle det kännas för dina föräldrar? De kommer blir skit ledsna, jag lova! Du har alltid något som älskar dig, och de vill såklart inte förlorar dig! Du är mycket värdefull å du ska inte ta livet av dig själv på grund utav skolan. 
(Skolan är skit, ja jag vet) Men du är inte ensam om det. Du måste kämpa vidare!!!!

underbarapastan02: LIvet är som en fotbollsmatch,ibland vinner du ibland förlorar du, men ändå får man inte ge upp eftersom säsongen är långt och man måste kämpa hårt för att vinna det. 
Samma sak är det med livet. Ibland lyckas du,ibland faller du. Men ändå får man inte ge upp eftersom livet är långt och man måste kämpa hårt för att lyckas.

+1