Forumet - Det är fan ett mirakel

Det är fan ett mirakel

2005 0 40
Att så många av er klarar av att andas utan hjälp med tanke på vilka trådar man ser här. Speciellt med tanke på mängden människor här som vill rösta på en nannystate och total kontroll över din personliga integritet och din personliga ekonomi. 

Ärligt, känner ni att ni fortfarande skulle vilja gå på dagis? Få mat på bestämd tid och blöjan bytt när det gått på tok? Isåfall, rösta V!

Spana också in:


tkllkl: total kontroll över din personliga integritet och din personliga ekonomi.
Precis som i Nordkorea och Kina ju! Staten finns bara till för att sno dina pengar och göra det surt för dig genom att inskränka på dina fri- och rättigheter... kan liksom aldrig genom omfördelning se till att majoriteten av befolkningen ges möjligheten att leva meningsfulla, hälsosamma och långa liv.

Feberyra: Högt skattetryck e fan sämst... vill ha mer pengar själv så att jag kan köpa fler prylar. Vilket parti ska jag rösta på egentligen? Eller ska jag överge demokratitanken totalt och bli en anarkokapitalist eller liknande?
Anarko-kapitalism är ju klart eftersträvansvärt. Men tillsvidare typ SD vill minska skatterna till bekostnad på invandringen.
http://www.liberalapartiet.se/ vill minska skatterna. Etc. Bara läsa och välja.