Forumet - Det är fan synd om honom :o

Det är fan synd om honom :o

302 0 39
Kom precis på en sak. Det är fan synd om Justin Bieber. Det finns de som hatar honom, det är bara att kolla på Facebook alla hatgrupper. Men det måste ju vara jobbigare med alla små tjejer som skriker över en bild på honom liksom...

Stackarn

Själv hatar jag honom [party][bigsmile]

Vet inte vad jag vill ha ut av den här tråden, hade bara lust att berätta. Och jag förväntar mig små tjejer som är galna i honom som börjar skrika om hur bra han är[zzz]

ÄNDRAT 2011-03-03 12:54
Ångrar att jag gjorde denna tråd. Alltså, jag orkar lägga ner tid på sånt här. Jag är en sån person. Men jag går inte runt och hatar honom så. Gillar honom bara inte.

Spana också in:

har inget problem med j biebz alls. kille som lyckats med sina drömmar vid väldigt ung ålder och dessutom kan få nästan vilken tjej som helst på fall, vad är det för fel med det?
hans musik är dock helt jävla hemsk, men sen får man ju fråga sig också hur mycket av musiken som egentligen är gjort av honom.

har haft lite önsketänkande om hur han bara trollat världen med hans musik och egentligen bara gör skitbra musik och hänger med coolt folk, finns ju bilder på honom med bland annat Tyler the creator och beth från best coast.

skulle vilja trolla världen på det sättet någon gång själv. bli någon superkänd artist och ta världen med storm med extremt enformig och tråkig musik, för att sedan stå där framför världen på grammisgalan när jag tar emot mitt pris för album of the year och sedan istället för att ha det obligatoriska gamla vanliga skittalet, börja tala om hur dagens musikindustri suger och sedan ge priset till någon som på riktigt förtjänade det.
Personligen håller jag med Les Voleurs.

Bieber sjunger det hans managers/bolaget säger åt han att göra.

Kom igen, vem skulle inte vilja sitta i en liknande position?
Att vara ung som tusan och få hundratusentals fans?

Killen är 11 år, och har lyckats med det som i princip ingen kan.

Att bli, just det, världskänd.
U ppl just being jeluz.


Dold text: Med det sagt, så säger jag INTE att jag gillar hans musik däremot.
Ursäkta mig, men jag är så otroligt trött på människor som ska hata JB. Jag personligen tycker inte att han är varken bra, snygg eller intressant så jag orkar helt enkelt inte lägga ner tid på att bilda en uppfattning om killen.

Sluta hata bara för att alla andra gör det.