Forumet - Det är ju svårt att vara bög

Det är ju svårt att vara bög

1499 0 24
Jag låg lixom och tänkte på hur det vore att vara hetro och gilla nån i klassen. Då kunde man ju lixom fråga chans personen utan att folk börjar hata en för det och bombhotar osv. Men asså om jag skulle säga till en kille i skolan att jag gillar honom så skulle nästan alla börja hata mig och se ner på mig och jag skulle lixom förlora respekt på nåt vis. [cry][cry][cry]

Jag sa till min kompis som är en extrem böghatare typ: Men får man inte älska vem man vill?[smile] och han sa typ: neeehhhhhheeee bögar borde slaktas som djur.

[cry][cry]

Ibland kan man lixom fantisera hur världen vore om alla skulle acceptera HBT personer, -är det bara jag som aldrig har sett två tjejer eller killar kyssas på stan???
humanoid_boy:

-är det bara jag som aldrig har sett två tjejer eller killar kyssas på stan???


aaa


humanoid_boy:

Men får man inte älska vem man vill? och han sa typ: neeehhhhhheeee bögar borde slaktas som djur.


om han ocksä är 14 så brukar det vara en jargong bara. alltså något som han säger utan att känna större djup i det. något som mer handlar om att skaffa gemenskap med alla andra tuffa 14åringar.

Spana också in:

humanoid_boy:

Mm, men du blir inte kallad för jävla äckelbög och hånad på nätet.


Det är bäst för en själv att inte ta illa upp av såna kommentarer. Många säger ju uppenbarligen så för att få fram känslor hos dig. På ett annat forum (se flashback) skriver dom att dom vill sätta såna som mig i koncentrationsläger eller nåt sånt. Vem bryr sig om vad några idioter säger? Antingen slår man tillbaks eller ignorerar.

Det blir förmodligen bättre i gymnasiet om det är nån tröst.
lillkuken:

Det är bäst för en själv att inte ta illa upp av såna kommentarer. Många säger ju uppenbarligen så för att få fram känslor hos dig. På ett annat forum (se flashback) skriver dom att dom vill sätta såna som mig i koncentrationsläger eller nåt sånt. Vem bryr sig om vad några idioter säger? Antingen slår man tillbaks eller ignorerar.Det blir förmodligen bättre i gymnasiet om det är nån tröst.


Jag trodde att det skulle bli värre på gymnasiet[shake]