Aviseringar
Rensa alla

Det är nära nu...


Ämnesstartare

Jag kan inte mer. Jag har levt med depressionen sedan femte klass. År av terapi och mediciner har bara lett till misslyckade självmordsförsök, men nu är det klart. Imorgon tar jag mitt liv. Tack för mig.


   
Citera

okej hejdå antar jag för min uppmärksamhet får du icke


   
SvaraCitera

Eftersom du skapar en tråd tänker jag mig att du ändå letar efter en väg ur att genomföra något sådant, om du är seriös kan du skicka ett pm om/med din problematik ifall du tror att det hjälper. 


   
SvaraCitera
Ewe.t

säg hejdå till din mamma förs eller en vuxen bara ett tips


   
SvaraCitera
time
 time

Varför mår du dåligt? Kan jag eller någon annan hjälpa dig på något sätt här och nu så du kan vänta med det här beslutet?


   
SvaraCitera

Det är svårt nu, men det blir bättre. Problemen du har nu kommer inte vara aktuellt om tio år. Terapi suger, jag vet, jag har varit där. Det är sällan så att du i början hittar den terapeut du behöver, utan det tar ett tag och det är okej att leta tills du hittar en lämplig en. 

Ååh skulle vilja krama dig och stanna uppe o bara prata tills du mår lite bätte Ledsen 


   
SvaraCitera

förlåt, såg inte att hns inlägg togs bort


   
SvaraCitera

Attitydinkontinent:
förlåt, såg inte att hns inlägg togs bort

bara för att cp-modsen missbrukar sin makt


   
SvaraCitera

Jag hoppas förstås att dina självmordstankar inte är allvarligt menade. Om de ändå är det, och du känner att du vill prata med någon, föreslår jag att du ringer Nationella Hjälplinjen på nummer 1144. De erbjuder psykologisk hjälp och de som svarar är socionomer, psykologer och psykiatrisjuksköterskor med erfarenhet av att ge stöd. Behöver du akut hjälp, ring 112!


   
SvaraCitera
time
 time

Då vi tyvärr inte har möjlighet att hålla koll på tråden under natten så låser vi den för att undvika att någon skriver något olämpligt. Vi hoppas som sagt att du söker hjälp omgående! Det finns hjälp att få,  depression går att behandla och självmordstankar förändrar sig över tid. Livet kan bli bättre!


   
SvaraCitera