Forumet - Det är SJUKT

Det är SJUKT

264 0 5
Gjorde en liknade tråd på hamsterpaj men fick inte så många svar så vill se om det blir bättre här...

Det är så att jag varit kär/beroende/galen i en av mina bästa killkompisar sedan november. Har alltid liksom haft någon sorts känsla för honom och nu har de bara blivit mer och mer.
Har haft pojkvänner men aldrig liksom känt såhär.. För varje gång jag ser min kompis får jag svårt att stå och prata. Om han råkas nudda mig känns det som om jag ska dö av över lycka...

PJ (som jag kallar honom) vet att jag är kär i honom men enligt honom är det bäst att vi bara är vänner. Annars skulle det förstöra hans "barndom"... (Tror det är en dålig undanflykt för att säga att han inte gillar mig)..

Jag vill verkligen inte vara kär i honom.. Men så fort en kille skriver på FB till mig blir jag bara irriterad för att "Varför fattar de inte att jag inte är intresserad?!".
Kan inte sluta att vara kär i PJ...

Kan någon hjälpa mig?...
Du kan ju aldrig tvinga in honom på hjärtekänslor,
och är det på detta vis han känner, så finns det väl icke mer att göra. Om du inte bara vill med tiden vänta o hoppas, att han ska ändra sig. Respektera hans tanke, och gör så gott du kan att bara umgås med grabben.
DU finner kärleken du också.
Är han inte kär så är han inte kär.

Det han säger, säger han för att inte såra dig. Tyvärr är det bara så.

Chansen att han ändrar åsikt finns så klart. Vanligt är väl att många inte inser vad de förlorat för ens de förlorar det, så försök att sätta distans mellan er, med måtta så klart.

Spana också in: