Forumet - det är svårt att få nya vänner...för folk vill inte

det är svårt att få nya vänner...för folk vill inte

4098 2 20
tja!
Jag är ny på denna sida, så va snälla mot mig :)
Jag har varit en ganska ensam kille och söker efter nya vänner (är 17 och går på gymnasiet). Dock verkar alla vara så reserverade. Jag menar, alla verkar hålla sig vid sina vänner från gamla tider och i sina aktiviteter, de vill inte ha nya. Tyvärr har jag inte lyckats, varken förr eller i aktiviteter att få vänner. Jag sliter som fan att få vänner att vara med men alla i min skola skiter i mig. Det är väl inget farligt att man släpper in nytt folk i sina kretsar, eller? Folk fattar inte det när jag försöker.
Nån som fattar det jag menar eller känner igen nåt
Hur får man folk att bli intresserade?
P.S. : Bor i goa Göteborg om nån undra ;)

Spana också in:

Jag förstår exakt! Jag har med varit ensam, var det i typ från 4:an till 9:an och det var sjuukt jobbigt, men det var mest jag som inte vela släppa in folk, för jag blev sviken, och trodde att ''alla andra'' skulle svika mig så jag höll mig för mig själv även fast folk liksom velat få in mig mig jag kände mig aldrig ''hemma'' och samtidigt fanns det folk som tröck ner mig med bara sina blickar.

Men sen när jag började gymnasiet, så fick jag många vänner, inte på fritiden men liksom bara i skolan, då läste jag iv och nu läser jag vård, och hela klassen är ett ''gäng'' alla har sån respekt, dom gör mina dagar, faktiskt. Minns när jag fyllde 18, och jag sa inget för jag hatar mina födelsedagar och helt plötsligt kom en tjej i klassen fram och bara liksom puttade andrai vägen ''på skoj'' och kramade mig och sa grattis, vet att det låter fånit men det gjorde verkligen..Asså jag grät nästan, det betydde så jävla mycket.

ursäkta, orden bara kommer. MEEEN, var social och va med folk iaf, och det kommer gå bra. Lovar! Byt skola? Det brukar fungera!
vigge le man:

Hur får man folk att bli intresserade?


Det känns som om du jagar horisonten min vän. Ju snabbare du springer ju snabbare försvinner den!

Du kan alltid börja göra saker på fritiden. Börja i sporter och liknande. Där finns det gott om personer att bli vän med.

Försök att få en persons telefonnummer i din klass som du känner att du har lite extra kontakt med.

Fråga personer på fritiden om dom vill träffas. Men tjata inte för mycket. Folk har en tendens att hata tjat!
vigge le man:

tja! Jag är ny på denna sida, så va snälla mot mig :)Jag har varit en ganska ensam kille och söker efter nya vänner (är 17 och går på gymnasiet). Dock verkar alla vara så reserverade. Jag menar, alla verkar hålla sig vid sina vänner från gamla tider och i sina aktiviteter, de vill inte ha nya. Tyvärr har jag inte lyckats, varken förr eller i aktiviteter att få vänner. Jag sliter som fan att få vänner att vara med men alla i min skola skiter i mig. Det är väl inget farligt att man släpper in nytt folk i sina kretsar, eller? Folk fattar inte det när jag försöker. Nån som fattar det jag menar eller känner igen nåtHur får man folk att bli intresserade?P.S. : Bor i goa Göteborg om nån undra ;)

Heh, jag sitter i lite samma sits, börjat första året på gymnasiet nu och vill ju gärna lära känna alla i klassen (och inte de som jag redan känner halvt..) Men annars har jag faktiskt funderat på att börja gymma för att komma ut till lite mer folk. Det kommer gå bra ska du se - bara du träffar rätt folk ;) Slösa inte tid på dem som inte är värda din uppmärksamhet eller bara.. ignorerar dig.
Götet har ju massor utav 'goa' folk! [wink]