Forumet - Det är synd om mig. Eller kanske inte.

Det är synd om mig. Eller kanske inte.

4388 1 78

Spana också in:


amsi: ändå hann du skapa en tråd.
Vad ska jag annars göra? Jag har inte mycket att göra.FruLiten: Det finns alltid någon som har det värre, men det betyder inte att det inte är synd om just dig. Som jag har sagt en gång tidigare till dig.
Haha det minns jag allt, var inte så längesen. Fast nu är det mer synd om mig än då. Värre att må dåligt psykiskt än att vara lite sjuk.

the_fat_one: 100% samma tankar. har inte varit demrimerad på ett bra tag men har varit det i en vecka nu. kan knappt sova. synd att jag e för feg för att ta mitt liv. egentligen borde jag göra, vad ska man leva för? äta kokt mat? gud? som om han vill ha värdelösa mig i sitt rike.
Var längesen jag var deprimerad med även om det alltid kommit i små perioder men nu känns som det det är på väg att bli värre igen. Dock kan jag sova, det är typ allt jag kan. Bara då får jag drömma och vara lite lycklig och inte behöva vara mig själv. Dock kan jag inte äta längre. Självmord är alltid en potential lösning och den lockar ofta även om den är lite läskig. Vet inte. 

reben: tycker inte om det uttrycket, på det du skriver verkar det inte sådär synd om dig som det var om hela din familj blivit mördade o du ständigt lever under dödshot eller något.
Klart inte det hänt men det vore ju överdrivit värre. Då hade jag knappast suttit här och hållit på. Och hur bör jag skriva? Jag mår skit, mår alltid skit och jag tycker det är jobbigt. Ville bara göra min tråd och inte höra klagomål på att jag inte har det tillräckligt svårt.