Forumet - det är viktigt att legalisera alla droger

det är viktigt att legalisera alla droger

4088 0 32
Jag tycker bara att det där är shitdumt. Sjukdomar kommer fortfarande att spridas och det kommer bli en negativ trend i hela samhället när folk förr eller senare kommer att missbruka det, det är oerhört enkelt att säga att jag skulle inte börja missbruka men droger är droger och just därför är det förbjudet för att det är beroende framkallande och farligt.

Sen är ju alkohol och tobak droger, dock är det bara alkohol som gör enstaka individer aggressiva men tobak förstör främst lungorna och andra som andas in det får också sämre lungkapasitet men det blir ju knappas samma sak om man går förbi personen. För den som står bland folk som röker drabbas också av det.

Spana också in:HeyIJustMeetYou: Men ex. cannabis har ett fettlösande gift i sig som kommer upp till hjärnan och stannar där i 3 månader. Alkohol kommer ju ut den naturliga vägen och tobak får man skylla sig själv :3
Alkohol är ett lösningsmedel som löser upp fett, delta-9-tetrahydrocannabinol är fettlösligt (dvs löser sig i fett) men ombildas i kroppen till 11-Hydroxy-THC som i nästa runda av metabolisering blir till 11-nor-9-karboxi-THC som kan lagras i kroppens fettdepåer (Inte särskilt mycket i hjärnan dock, det mesta blir lagrat i lungornas fettvävnader), den är inte psykoaktiv och påverkar inte direkt någonting alls samt är borta ur kroppen inom en vecka vid sporadiskt bruk
Avkriminalisera bruket, fixa bra missbrukarvård, informera sakligt om varför knark är dåligt och sätt dit langarna. Kommer inte fixa problemet men minska bruket utan att straffa de med minst skuld i sammanhanget. Den långsiktiga lösningen är såklart full kommunism och att åtgärda de saker som får människor att vilja knarka från första början.

Rödingajäveln: Avkriminalisera bruket, fixa bra missbrukarvård, informera sakligt om varför knark är dåligt och sätt dit langarna. Kommer inte fixa problemet men minska bruket utan att straffa de med minst skuld i sammanhanget. Den långsiktiga lösningen är såklart full kommunism och att åtgärda de saker som får människor att vilja knarka från första början.
Men hallå? Man måste skilja på olika typer av knark, eller narkotika, exempelvis enteogener ..

trevlig-snubbe: hm jo fast Portugal är korrupt så det är typ ingen där som har råd iaf så aah
Inser du inte själv hur dumt det där låter utan att ha någon källa? I länder där folk tjänar mindre så kostar knarket generellt sett mindre också. Åker du till exempelvis till Sydamerika och köper kokain där så kostar det inte tusen kronor grammet som här. 

trevlig-snubbe: jag tror det hade vart annorlund i Sverige om man hade avkriminaliserat knarket
Det tror du för att? Sverige och Portugal är inte helt olikt om man ser till kultur och befolkning. 

Buddah:
Inser du inte själv hur dumt det där låter utan att ha någon källa? I länder där folk tjänar mindre så kostar knarket generellt sett mindre också. Åker du till exempelvis till Sydamerika och köper kokain där så kostar det inte tusen kronor grammet som här. 

Det tror du för att? Sverige och Portugal är inte helt olikt om man ser till kultur och befolkning. 
För det första så vill ju de som säljer knark sälja för ett så högt pris som möjligt (så är det överallt) och de vill gärna att man ska komma i skuld till en och fast i drogberoendet. I vissa länder så finns det vidriga droger som t.ex. en som heter krokodil någonting man blir grön, musklerna förtinar och droger är gjord på bensin och en massa shit. Sen finns det en massa andra livsfarliga droger som de kommer försöka få i en.
Det förstår jag väl inte för att jag någonsin skulle köpa någon slags av droger det är bara ren idioti.

Fast ekonomiskt så är det en jävla skillnad i Sverige är vi rika och i Portugal är de flesta fattiga i jämförelse.

Jag vet inte hur det verkligen ser ut i Portugal men jag kan tänka mig att folk håller sig borta från droger då de har bättre saker för sig än att förstöra sina liv yttligare, sen finns det idioter i alla länder.