Forumet - Det där med att komma i tid

Det där med att komma i tid

4188 0 62
Hur gör man om:

Man bestämt att man ska ses en viss tid. Den tiden står jag och väntar. Personen ringer och säger att hen kommer om 10 minuter. Efter 20 minuter har personen ännu inte kommit, så jag ringer. Inget svar. Ringer 3-4 gånger med jämna mellanrum utan svar. 45 minuter efter avtalad mötestid får jag ett sms "är där om 3 stationer". 50 minuter efter avtalad mötestid kommer personen. Utan att be om ursäkt över sin sena ankomst.

Denna person kommer ALLTID försent och förstår inte själv problemet med det. Jag bor dessutom mycket längre bort från mötesplatsen än henom. Detta är kanske inte så jätterelevant, men jo, jag får åka en längre sträcka och är alltid i tid medan hen aldrig är i tid. Ibland rör det sig om 15-20 minuter, vilket kan vara okej nån enstaka gång, men vafan... Nästan en timme sen???

VAD SÄGER MAN??? HUR TACKLAR MAN SÅNT HÄR??? Hatar det. Vill konfrontera men vill inte vara dryg eller elak. Vill göra det på ett konstruktivt och vänligt sätt.

Spana också in:

ainos:

henom


[cry][cry][cry][cry]

ainos:

50 minuter efter avtalad mötestid kommer personen. Utan att be om ursäkt över sin sena ankomst.


BLÄ FÖR SÅNT

ainos:

VAD SÄGER MAN??? HUR TACKLAR MAN SÅNT HÄR??? Hatar det. Vill konfrontera men vill inte vara dryg eller elak. Vill göra det på ett konstruktivt och vänligt sätt.


Prata med personen och prata ganska allvarligt. Eller säg 16 och kom 17.30 [smile]
Rävpojken:

vrf måste du vara vänlig jämt? säg precis det här till personen


är ju en vän, vill inte va elak å ba hörrö ska döda dey [sad]

dvärgkastarn:

Förlåt


[love][bigsmile]

Lill-fisen:

Jag rekommenderar att göra som jag gjorde. Säg till personen "kom i tid eller kom inte alls." Personen jag sa det till har inte varit försenad sen dess.


jaaa, hm. får försöka säga så.