Forumet - Det där med att komma över människor

Det där med att komma över människor

4567 0 75

Spana också in:

Ge det väldigt mycket tid, och sysselsätt dig medan (träna). Är dock inte säkert att det kommer att fungera, - för det är omöjligt att komma över människor. Man tänker ju på dem på grund av en anledning..

Bara gråt och låt livet gå under, tills du inte orkar mer (man orkar dock jävligt länge).
Blivande_japan:

men hur lång tid kan det egentligen ta? känns som att typ 10-11 månader efter ett förhållande på endast en månad är typ alldeles för lång tid


Jag tror att det beror på person till person, det tar olika för alla. Det kan ta månader som det kanske kan ta år. Och sen kanske det beror på hur mycket du gillade personen också. Ni kanske bara var tillsammans en månad men du gillade personen mycket.
Blivande_japan:

men hur lång tid kan det egentligen ta? känns som att typ 10-11 månader efter ett förhållande på endast en månad är typ alldeles för lång tid


Tänk dig då att inte ens ha haft ett förhållande med en person, - men ändå känna sig helt uppgiven, tom (osv. osv. osv.) när kontakten har sagts upp. Det är ett otrevligt mörker man hamnar i. Och det går aldrig över.

Det finns faktiskt ingenting du kan göra, mer än att tillåta dig själv att vara ledsen och att inte kunna komma över personen. Det kommer kanske att ta flera år, det vet du ju inte. Människor sätter sina spår helt enkelt, - vilket kan vara ganska trevligt ibland.. Men det känns inte bra när de försvinner från ens liv! [sad]
ladysmurf:

Och sen kanske det beror på hur mycket du gillade personen också. Ni kanske bara var tillsammans en månad men du gillade personen mycket.


isola:

Nä, beror ju på hur starkt man kände för människan.


antar att ni har rätt. tycker väl bara att det är konstigt att jag bryr mig så mycket mer om den där människan fast jag kanske aldrig ens kände honom på riktigt, och aldrig hjaft ens i närheten så mycket känslor för någon annan.

Renesmee:

Det finns faktiskt ingenting du kan göra, mer än att tillåta dig själv att vara ledsen och att inte kunna komma över personen.


det är nog så...
Blivande_japan:

känns som att typ 10-11 månader efter ett förhållande på endast en månad är typ alldeles för lång tid


Du känner som du känner tills du inte känner det längre, och så är det med det.
Känns det som att du har något ouppklarat eller är det mer så att du fortfarande bryr dig lite för mycket om vad som pågår i personens liv?