Forumet - Det där med tolerans

Det där med tolerans

1278 0 5
Man kan va så tolerant och mån om att andra ska va toleranta hela tiden, att man i själva verket blir intolerant mot dem som man som tolerant inte upplever är tillräckligt toleranta. Man kan också va så tolerant mot intolerans att intoleransen sprids och nästlar sig in överallt och gör så att grupper av människor hatas och förföljs och om det drivs tillräckligt långt till och med dödas på löpande band. 

Krångligt som fan egentligen... eller?

ekivok ekvilibrist: Man kan va så tolerant och mån om att andra ska va toleranta hela tiden, att man i själva verket blir intolerant mot dem som man som tolerant inte upplever är tillräckligt toleranta. Man kan också va så tolerant mot intolerans att intoleransen sprids och nästlar sig in överallt och gör så att grupper av människor hatas och förföljs och om det drivs tillräckligt långt till och med dödas på löpande band. 

Krångligt som fan egentligen... eller?
Ja, för de toleranta kan i ännu högre mån än de intoleranta intala sig att Målet helgar medlen, eftersom det är ett gott mål. thl*kt N.: folk blandar ihop generalisering och fördom, det är helt jävla efterblivet
jo plus ett

Spana också in: