Forumet - Det finns stora skillnader på KDUs "kritik av invandringen" och den SDU för.

Det finns stora skillnader på KDUs "kritik av invandringen" och den SDU för.

263 0 2
Det KDU pratar om är ju korrekt, övriga länder i Europa bör ta emot fler. Och kortsiktigt så är det ett problem att ta emot för många människor. Bland annat på grund av bostadsbrist ect. Sedan eftersom att det är nödställda vi talar om, så ska man också säga att man förmodligen föredrar den tryggheten Sverige kan erbjuda även då det innebär utmaningar. Men jag håller definitivt med KDU om att övriga EU länder måste pressas mer här. Och här är jag glad att KDU känner lika, då man är en del av det parti i EU som har mest inflytande på politiken på EU nivå.

Visst måste vi blicka fram och diskutera de utmaningar invandring kan föra med sig, så att vi kan lösa dom mer effektivt? Det känns inte ens kontroversiellt att säga? Eller?

Jag finns nog inte: Det KDU pratar om är ju korrekt, övriga länder i Europa bör ta emot fler. Och kortsiktigt så är det ett problem att ta emot för många människor. Bland annat på grund av bostadsbrist ect. Sedan eftersom att det är nödställda vi talar om, så ska man också säga att man förmodligen föredrar den tryggheten Sverige kan erbjuda även då det innebär utmaningar. Men jag håller definitivt med KDU om att övriga EU länder måste pressas mer här. Och här är jag glad att KDU känner lika, då man är en del av det parti i EU som har mest inflytande på politiken på EU nivå.

Visst måste vi blicka fram och diskutera de utmaningar invandring kan föra med sig, så att vi kan lösa dom mer effektivt? Det känns inte ens kontroversiellt att säga? Eller?
det finns även andra kontinenter.

jag tycker iaf att sättet som saudi o iran beeter sig på är svinigt, så nära kriget men ger ingen hjälp alls.