Forumet - Det finns två typer av folk som röstar på SD

Det finns två typer av folk som röstar på SD

3834 0 42

Spana också in:


MarcusKing: Så här blir det när det inte finns någon källkritik i samhället och alla tror på det Aftonbladet, Expressen och Expo till exempel skriver. Glad
Aftonbladet, Expressen och Expo är pålitliga. SD är inte pålitliga.

Bigcitylaif: Dock så är SD det ända parti som tar upp att minska invadringen, inte konstigt att alla nazzar röstar på dom!
Vi behöver invandring. Bara SD:are som inte gillar invandrare.

Carroline97: Såna som är nazzar och såna som gör det för att dom tycker det är coolt för att "alla andra" gör det. Vilken typ är du?
Funderat på varför du är låst till julafton? Hoppas att du blir lite mer respektfull så tomten inte ändrar sig. Man ska respekterar alla politiska ideologier och även alla människor. Jag är en person med socialistiska värderingar men jag klampar inte ned på andra ideologier bara för det!
Har inget emot mot invandring. Dock så tycker jag inte att Sverige ska ta in fler invandrare än vad vi klarar av. Finns det inga bostäder/jobb så kanske det är en dålig ide att ta hit alla vi tar in. Dock så betyder det INTE att jag är rasist. 
Det måste väl finnas fler länder i världen som kan ta emot invandrare också? Det kan väl inte bara vara Sverige?

rogernw: Dock så tycker jag inte att Sverige ska ta in fler invandrare än vad vi klarar av. Finns det inga bostäder/jobb så kanske det är en dålig ide att ta hit alla vi tar in.
En rödgrön regering hade kanske fokuserat på just bostäder och arbeten, men med alliansen har vi fått bostadsbrist och högre arbetslöshet. Med alliansens politik klarar vi inte invandring, därför har det blivit kaos och folk har flytt till SD.

Kudhos:
Allt pekar på att du är antingen Nazist ev. Hitler eller så är du [Gud]run Shymans lilla bitch. 
Allt är svart eller vit, du kan inte bara komma och säga att du INTE är något av dem!!!
Jag är verkligen inte nazist och jag är inte rasist eftersom att tro att människor finns i olika raser är efterblivet. Jag tycker att vi ska minska invandringen så att vi kan fixa massa jobb och mer bostäder och sen kan vi ta in kanske 5 gånger så mer än vad vi gör nu.