Forumet - Det finns UMare jag skulle vilja sparka ner

Det finns UMare jag skulle vilja sparka ner

2805 1 69

Spana också in:

Nej, jag brukar inte känna så. Min eventuella frustration brukar snarare ta sig uttryck i att vilja intellektuellt utmana olika världsbilder och idéer, för att kunna nå någon typ av expanderat medvetande och idé- och värderingsvärld hos de jag samtalar med. Fungerar inte det, brukar jag snarare vilja förstå de bakomliggande faktorerna till hur det kommer sig att människor ser saker på olika sätt och hur det kommer sig att dom inte vill försöka se ur fler perspektiv (utan att på något sätt värdera mina tankar som bättre än deras i någon mån).


dazed: Ja.
Skönt att inte vara ensam. 

kukoxo: är nyfiken på vilka ni vill sparka nerDu får läsa det i tidningsrubrikerna någon dag. 

Chibibbi: Nej, jag brukar inte känna så. Min eventuella frustration brukar snarare ta sig uttryck i att vilja intellektuellt utmana olika världsbilder och idéer, för att kunna nå någon typ av expanderat medvetande och idé- och värderingsvärld hos de jag samtalar med. Fungerar inte det, brukar jag snarare vilja förstå de bakomliggande faktorerna till hur det kommer sig att människor ser saker på olika sätt och hur det kommer sig att dom inte vill försöka se ur fler perspektiv (utan att på något sätt värdera mina tankar som bättre än deras i någon mån).
Sympatiskt tankesätt. Men håller ej med om din relativism. 

amsi: vill bara slå ner birger för han e en sån douche 
Vet att du vill slåss. Ska jag ge dig det nöjet lr? 

FruLiten:
Vissa personer går det inte att prata med på ett vettigt sätt så då är det bättre att bara strunta i personen egentligen
menar typ, alla kan inte vara sams 
Och vad tjänar man på detta? En polisanmälan och några månader (år!) bakom galler. Det kan det väl ändå inte va värt? Antingen argumenterar man för sin sak eller så går man därifrån och slutar slösa bort sin tid.Finns så mycket bättre lösningar än våld.