Forumet - Det förbjudna

Det förbjudna

596 0 26

Spana också in:

Öh.. Förbjudna tankar låter läskigt. Jag tror att inga tankar är förbjudna direkt så länge man har någon grund till dem, vilket man oftast har. Människan ser ju alltid sina egna handlingar som de goda när man väl handlar.

Meeeeeeen för att komma till saken; Räknas svartsjuka som förbjudna tankar? Jag blir väldigt lätt svartsjuk och tänker "fan vad jag önskar att den jäveln inte fanns", t ex. Önskar det självklart inte på riktigt men såna tankar kan förekomma när man är på sånt humör.
Mina förbjudna tankar är snarare motvilliga tankar.
T.ex få upp en bild i huvudet av att jag har sex med ett av päronen, ett djur, ett lik eller en vän. Sånt som bara ploppar upp helt utan vidare.

En annan tanke som anfaller mig titt som tätt handlar om en klasskompis som tog livet av sig utomhus. Hon låg ute i flera veckor så jag kan inte låta bli att minnas Leif GW Perssons beskrivning av hur ett lik förändras om det ligger ute i naturen. Hur hudfärgen förändras, vad djuren äter först och hur det kan lukta.
Hans beskrivning handlade om lik som legat ute i 5 veckor, och ironiskt nog hade hon varit död i 5 veckor innan hon hittades.
Såhär kan det se ut: huden blir grönaktig och det djuren äter först är mjuka delar som läppar, tunga och ögon.
Självklart börjar jag då få bilder av henne när hon ser ut på det viset. Jag har t.o.m drömt om henne när hon ser ut så.
Ingemarsdotter:

Rätt äckligt fast ändå fascinerande tycker jag.


Det är inte lika fascinerande när man vet att en kompis har "råkat ut" för det. Familjen fick inte ens se henne så hon måste ha sett förjävlig ut.


Ingemarsdotter:

Önskar väl livet ur folk ibland, fast bara på tankestadiet och inte speciellt seriöst.


Det är också tankar som brukar dyka upp hos mig. [crazy] Men då finns ett scenario med. T.ex bli med barn och tvingas föda. Då kan jag fundera över hur jag ska bli av med ungen. Ska den styckas och grävas ner på slumpvis utvalda ställen? Förgiftning m.h.a en dödlig svamp? (Vilket lätt kan se ut som en olycka). Fall från hög höjd? Kväva med påse? O.s.v. Jag brukade diskutera detta med en vän och då kom vi fram till att det är enklast att kväva ungen och gräva ner den i skogen. [y]

Detta klassar jag dock inte som förbjudna tankar.