Forumet - Det gör ont när vi har sex och tjejen kommer inte?

Det gör ont när vi har sex och tjejen kommer inte?

3039 1 11

Hej! Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 7 månader. Jag är 15 och han är 16. Vi har tagit det rätt så långsamt och för 2 veckor sedan hade vi sex första gången. Då hade vi både onanerat varandra och haft oral-sex. Jag har fått orgasm när han pullar mig. Då har jag fått "vanlig" orgasm och fontän-orgasm när han har nått G-punkten med fingrarna. Så vi var väldigt bekväma med varandra, vi hade tänkt vänta tills jag fått min mens och börjat med mina p-piller men när vi skulle sova över så låg vi i sängen och mös och hånglade i underkläder och vi blev väldigt kåta båda två och började gnidas mot varandra och då hade vi sex! Först utan kondom en stund, det gjorde inte ont när han stoppade in den och jag var våt och avslappnad. 

Sen kände han att han var nära på att komma så han tog på en kondom. Det var väldigt skönt sex och vi gjorde det kvällen efter också. 3:e gången vi skulle ha sex så gjorde det lite ont när han stoppade in den men sen blev det skönt som vanligt. 

Vi har haft sex 6 gånger nu och alla de senaste gångerna har det gjort ont när han stoppat in den. Kommer vi inte kunna ha sex för att jag är för trång? För i början gör det ont sen känns det inte så mycket och sen börjar det göra ont igen. Dessutom så har jag inte kunnat komma av penetration vilket han gärna vill att jag ska göra. Jag var nära på att komma när jag red på honom men han vill bara köra missionären för han tycker inte det är lika skönt när jag är uppe på honom. Vad ska vi göra för att få bättre sex?

Inga kommentarer

Senast ändrad 25 Jun 2013, 15:59 av André Vifot Haas
Tråden har 11 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Se till att vara ordentligt våt och avslappnad. Och använd glidmedel. Ibland kan vi känna oss tillräckligt våta och helt avslappnade fastän kroppen behöver mer tid mvh gammal och vis

Spana också in: