Forumet - Det hade varit kul om alla svenskar drog från Norge

Det hade varit kul om alla svenskar drog från Norge

303 0 12
Det hade varit kul om alla svenskar som jobbar inom servicebranschen i Norge hade dragit hem samtidigt, över en natt. Oslo hade väl inte fungerat på ett bra tag[tard]. Det är på tiden att våra grannar i väst lär sig att det inte är fult att få skit under naglarna...
Om vi tycker att våra 90-talister har hybris över att ta sig själva på för stort allvar så är vi ingenting mot norrmännen!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16236583.ab

Spana också in:

Norrmännen är usla på sport. De har en dålig matkultur och låter mer som att de försöker sjunga när de pratar. Låt dem åtminstone vara glada över att de kan borra guld rakt ur marken för en eller två generationer. I längden så kommer dock Sverige att hävda sin naturliga maktposition bland nordens länder.
pizdakurac:

Norges olja tar snart slut ja, men de har lagt undan i princip alla vinster från oljan, och är helt skuldfria, så nä. När den tar slut kommer norrmännen fortsätta leva gott framöver.


Mycket tyder på det ja, men oslo slåss med drogproblem etc. Rika norrmän invaderar svenska affärer samt sommarhusområden etc, snart tar vi deras pengar wööööööp
Vilken kacklande hönsgård.
Hur kom diskussionen om Norges olja in i bilden?
Att ens behöva kommentera artikeln som du refererar till är under min värdighet.


Jag har tröttnat på all skit som lastas på Sverige och våra grannländer.
Så fort vi ryggar på oss och tänkt säga ifrån (vad det en gäller) blir vi nedtystande.

Tänk er istället att vi enar en union bestående av Sverige, Danmark och Norge.
Vilken enorm skillnad det skulle bli. Det skulle bokstavligt blomstra med arbetstillfällen med mera och vår position i offentligheten skulle förändras betydligt.