Forumet - det här är fucking metal!

det här är fucking metal!

657 0 26
så, jag har tränat mer nu på growl och funnit att inhale går mycket bättre. Jag får fram ett bättre ljud (både growl och scream) och jag får inte ont i halsen av det så det blir att satsa på det. men har någon annan här testat på inhale? och har ni någon bra låt att träna till?

just nu kör jag på följande band: bloodbath med eaten, bmth med pray for plague och suicide silence med unanswered och wake up. men som sagt tidigare, har ni några tips?

Spana också in:

Schism:

Du är lite lustig med dina rättningar! Borde kanske ha lagt till "en" för att vara extra tydlig. Jag läser om metaller i plugget (grottsystem m.m.) så jag har lite koll. Tro mig.


Ja. Det skulle du gjort. För en metall kan faktiskt vara ett grundämne men metall är inte ett grundämne, eller? Hittar inte metall i periodiskasystemet.
Ensamvargen:

För en metall kan faktiskt vara ett grundämne men metall är inte ett grundämne, eller? Hittar inte metall i periodiskasystemet.


en metall är ett grundämne (eller "en legering med metalliska egenskaper" - wiki) men metall är inte ett grundämne. så kan man sammanfatta läget.