Forumet - Det här med abort.

Det här med abort.

340 0 67
okej lite frågor till er..

vi säger att du har ett jättebra förhållande med en kille och så blir du gravid..skulle du kunna göra abort? (utgår från att killen jag är tillsammans med inte vill bli pappa) jag skulle inte. varför? jo, dels för att jag vill ha ett barn, och för det andra, jag KAN inte göra abort. det finns bara inte, jag kan inte göra så. då riskerar jag hellre att förlora den jag älskar, faktiskt. jag har som tur är inte varit där, men alltså det är inget lätt beslut att ta. jag menar, det är självklart för mig att jag behåller mitt eget barn, men jag vill ju samtidigt inte förlora min partner.
så, hur skulle du göra i den situationen? jag tror att dom flesta svarar att dom skulle välja sin kille istället för barnet, men ja det är intressant att höra.

sen min andra fråga är om du skulle göra abort fast din kille ville ha barnet? alltså om du inte var reda eller helt enkelt inte VILLE bli mamma just då. jag har jättesvårt att sätta mig in i den situationen..men ändå, jag skulle inte bara "nej jag vill inte ha barnet, jag tar bort det" Snacka om att vara okänslig eller? jag menar såklart att man älskar den här killen man har ett förhållande med och så, är det så jävla enkelt då att bara ta beslutet att genomföra en abort? skulle du ens lyssna på din killes tankar och funderingar om det? Eller bryr du dig inte? det är ju bådas barn.

Spana också in:

Oväntad:

Jag skulle göra abort i båda fallen, och jag skulle ha talat med min partner om det i början av förhållandet så att han kan välja att inte vara tillsammans med mig om han inte vill att jag ska göra abort.


okejOF 5:

om den ena parten i ett förhållande av någon anledning inte är redo att gå in i rollen som förälder så är det bara för den andra att respektera.


okej, men det här då:
en kille träffar en tjej. bara efter att de har träffats några veckor har de sex. killen använder inte kondom för att tjejen har sagt att hon äter p-piller. tjejen blir gravid´och hon vill behålla barnet. ska hon ta hänsyn till killens känslor då? jag tycker inte det, eftersom killen litade på tjejen och inte såg till att skydda sig.

vad tycker du?
Anonyyym:

killen använder inte kondom för att tjejen har sagt att hon äter p-piller. tjejen blir gravid´och hon vill behålla barnet. ska hon ta hänsyn till killens känslor då? jag tycker inte det, eftersom killen litade på tjejen och inte såg till att skydda sig.


Guuuud... Vilket svin till tjej! Hon LURADE honom, ju! Hur tänker en sådan människa egentligen... Hon ljög för att få bli gravid, för att få barn och skiter fullständigt i att killen inte vill bli far. Scenariot omfattar att killen frågat om han ska använda kondom ifall hon inte tar p-piller, det förutsätter att han inte vill bli far. Vilken djävla "kvinna" (6-årig skitunge mentalt)
OF 5:

det beror ju och andra sidan på att killen i fråga är störd


ja, det är ganska många som är det.FreeWay89:

Om killen vill ha barnet men inte tjejen, ska hon då tvingas genomföra en graviditet?


Det beror lite på vad man har för relation till killen. Är det ens man, som man älskar, säger man ju inte bara "nej, jag vill inte"? utan man tänker till en extra gång innan man beslutar sig för nåt.

Är det en kille jag har haft oskyddat sex med (spelar ingen roll vem killen i fråga är) och jag blir gravid då får jag skylla mig själv.
Anonyyym:

Är det en kille jag har haft oskyddat sex med (spelar ingen roll vem killen i fråga är) och jag blir gravid då får jag skylla mig själv.


Möjligt. Dock tycker jag inte att man ska tvingas till något.
varken att bli morsa eller farsa.

Dock anser jag (som jag reda tatt i en annan tråd) att män ska ha rätten att avsäga sig faderskapet ifall modern vägrar abort.