Forumet - Det här med att låna ut deoderant...

Det här med att låna ut deoderant...

828 1 10
Igår i skolan efter idrotten så hade min kompis glömt sin deo (som vanligt...), och hon luktade inte sommarängar direkt. Hon frågade om hon fick låna min deo, vilket hon gjort flera gånger nu. Och jag som har svårt att säga nej till folk, särskilt till vänner, sa såklart ja, även fast jag inte ville.
Men nu är det så att min väninna rakar sig inte under armarna, och är alltså väldigt hårig. Och jag tycker det är motbjudande att låna ut min deo till någon som är väldigt hårig under armarna som inte heller luktar så väldans gott. (ursäkta..). Dock vill jag inte säga detta till henne, eftersom jag inte vill råka såra henne. Men jag har svårt att säga nej till folk, särskilt till vänner.
Jag har gång på gång (kanske 4-5 gånger nu) tagit med nya deos, och slängt de hon användt, just för jag inte tycker det vore så härligt att använda samma som min väninna användt. (elak vän jag är [sad][sad]).
Men okej, vad borde jag göra med det här? Nu när mitt lager med deoderanter börjat minska reält så har jag ingen lust att byta till en ny deo flera gånger i veckan.

tacksam för svar till denna random tråd.

Spana också in:

Ensamvargen:

Är väl slösigare att bara slänga dom?! Inte så att jag skulle må dåligt över ifall någon lånade min deo men jag är ju inte du liksom om du förstår.


Ah, du har en poäng.
Annars får jag väl påminna kompisen att ta med sin egen några gånger i timmen dagen innan, så hon får in det i sin hjärna nån gång. [rolleyes]

Dan_the_ironman:

är det en roller eller vad? skaffa spraydeo, den kan man ju låna ut hux flux


Tycker inte spraydeo hjälper speciellt länge. [sad]