Forumet - Det här med att låsa trådar på trådskaparens begäran

Det här med att låsa trådar på trådskaparens begäran

147 0 33

Spana också in:

KID_IS_BACK:

Det lustiga är att endast folk som själva verkar milt förståndshandikappade har den uppfattningen om mig.


oh, teh humor is killing me softly.

Menar mest att du så gott som alltid tar till personangrepp så fort någon inte tycker som du. Men du har aldrig gjort något mot spec. mig. Så jag bryr mig inte nämnvärt. W.e
Budolicious:

Menar mest att du så gott som alltid tar till personangrepp så fort någon inte tycker som du.


Har du någonsin sett mig ta till personangrepp mot en meningsmotståndare som klarar av att debattera? (Att ignorera motparten och upprepa sin egen ståndpunkt om och om igen som en annan papegoja, en vanlig taktik bland högerextrema, räknas inte som att klara av att debattera.)
Budolicious:

Men väldigt ofta då någon mindre datorkunnig säger något om... ja, vad som helst.


Kan det hända att dessa mindre datorkunniga faller i någon av kategorierna "hej, kan ni svara på den här frågan jag kunnat googla själv men inte orkade" eller "jag kan allt om datorer, såhär ska du göra för att lösa ditt problem"?
Det beror på sammanhanget. Om tråden är en specifik fråga som har besvarats och trådskaparen ber att få tråden låst ("Vad heter låten?", "Idisslar kaniner?", "gravidd av CAMSEX?!?!?+") så brukar jag låsa den, om det inte finns något annat diskussionsvärde. Annars inte.
KID_IS_BACK:

Har du någonsin sett mig ta till personangrepp mot en meningsmotståndare som klarar av att debattera?


Självförnekelse? Det räcker att någon säger att de själv tycker att Windows Vista är bättre än Linux så går du till personangrepp.

OnT: Jag ser inget problem med att man tar bort trådar sålänge som trådskaparen har en bra anledning till sin önskan om det.