Forumet - det här med att man inte behöver vara orolig över att inte vara hetero för att man är ung och hormoner spelar en spratt

det här med att man inte behöver vara orolig över att inte vara hetero för att man är ung och hormoner spelar en spratt

1220 1 13

amsi:

vad är det för jävla trams?


när blev sexualitet konstant? 


som om man ens ska skuldbeläggas från början för att man inte är hetero

känner att detta är riktat till mig. vad jag menade var att man inte behöver komma ut som det ena eller det andra, för många funderar över sin sexualitet som tonåring, mycket händer i kroppen och framförallt mycket som är nytt. 
det är inte konstigt att känna att man är attraherad av det ena eller det andra könet och man behöver inte heller tänka att "nu är jag bisexuell", eller "nu är jag heterosexuell" bara för att man är attraherad av det ena eller det andra. det är inte nödvändigt att sätta en etikett på sig och gå ut med det. man behöver inte komma ut som nåt alls förrän man känner att man är redo. det var min poäng.

Spana också in:

+ jag sa aldrig att man inte behöver vara orolig för att inte vara hetero, eller att man ska skuldbeläggas för det. verkligen inte. var en otroligt stor feltolkning av det jag sa. jag menade bara, precis som du skriver, att sexualitet inte är något konstant, och att det kan variera. särskilt när man är ung och sex är nytt osv. jag trodde jag var bi ganska länge tills jag blev typ 16-17 och insåg att tjejer bara är snygga men inte nåt jag attraheras av mer än så. liksom - man utvecklas, sexualiteten förändras och man behöver inte definiera sig som det ena eller det andra. det var allt jag sa. är lite chockad över att du tolkade det så fel.