Forumet - Det här med förhud och stånd

Det här med förhud och stånd

4556 0 79

Först vill jag säga att jag inte har nåt problem med trång förhud eller så. Det är bara det att jag tror jag har onormalt lite förhud. När jag är slak så syns nästan alltid en bit av översta ollonet som sticker ut. Jag måste bli superduperslak och typ bada i skitkallt vatten för att förhuden skall täcka hela ollonet så att inget syns. Sen när jag väl blir hård så åker alltid förhuden tillbaka automatiskt, och då ser det nästan ut som att jag är omskuren. För när jag är fullt hård så kan jag bara dra förhuden MAX över halva ollonet (mitt ollon är inte onormalt stort heller). Jag har aldrig kunnat dra hela förhuden över ollonet när jag har stånd, det är helt omöjligt eftersom min förhud liksom inte räcker till. Är detta onormalt eller?

Spana också in:


shatter:
jag lägger inte märke till människors kön. typ stirrar på någons slidöppning och bara hmm tror min har lite fler veck eller hmm tror min är större. 
Ääääääsch ni har ju ba saker som går in. Vi har utåt! Vi ser även om killar säger att dom inte ser..

blejbi:

Jag har aldrig läst om någon som haft samma problem. Oftast handlar det ju om att folk har problem med att få NER förhuden,, men det är ju just det jag inte har problem med.
http://www.umo.se/

Ser att du bor i göteborg så länkar dig till närmsta ungdomsmottagning så kan du be om att få tala med en som jobbar där bara på telefon. Inget att skämmas för att ringa dit och fråga om hjälp. Dom jobbar med detta och är vana vid allt.  
Besöksadress

Aschebergsg. 46 
Hållplats: Kapellplatsen

Telefon:Telefon växel:

Telefon tidbokning: 031-3657410

Telefontid tidbokning:

Måndag-fredag 8 - 10shatter:
så tjejers fittys spelar inte så stor roll till er killar? annatän smaken då alltså, det verkar va poppis att ta upp... men andra kommentarer antingen återhålls eller så bryrs det inte om...

haha är där varje dag Rodnar
Asså för mig spelar det ingen roll. Stora blygläppar som små who gives a fuck så länge båda njuter? Så länge de inte luktar/smakar äckligt så är ja lugn med vad som :p 
Vet du hänger på ungdomsmottagningen varje dag ;)