Forumet - Det här med komplex

Det här med komplex

1220 0 18

Spana också in:


Anura: egentligen har jag inte så dåligt självförtroende men det gör väl ont när man inte har någon. då börjar man misstänka att det beror på en själv och granska sig själv kritiskt :/ och då mår man även dåligt
fast alltså hörrö.
Du behöver tro på dig själv och gilla dig själv, tror det är ganska likadant i de flesta länder. att vara säker i sig sjlälv och på sitt eget värde är attraktivt. Visst är det naturligt att ifrågasätta ifall det är fel på en själv ifall man inte får vänner/partner osv, men det är inte sunt att gräva ner sig i den känslan. Må bra själv så kommer vänner och kärleken på köpet sen, bara sådär.

Du borde inte grubbla så mycket över ditt utseende egentligen.
Skönhet ligger i betraktarens ögon. Hur klyschigt det nu än låter, men det är ju sant. 
Visst känns det tomt att inte få kärlek eller kunna ge någon kärlek och det är inget fel att känna så. Tillåt dig känna så och försök inse att den personen som väljer dig ska acceptera dig för den du är.

Ju mer du gräver dig ner i känslan, ju svårare kommer det va att gräva upp sig när du väl träffar på någon som gillar dig. Då lär du ifrågasätta allt och inte kunna tro att någon kan gilla dig för att du intalar dig själv att det är något fel på dig. 
Been there, done that.