Aviseringar
Rensa alla

Det här med komplex


Anura:
egentligen har jag inte så dåligt självförtroende men det gör väl ont när man inte har någon. då börjar man misstänka att det beror på en själv och granska sig själv kritiskt :/ och då mår man även dåligt

fast alltså hörrö.
Du behöver tro på dig själv och gilla dig själv, tror det är ganska likadant i de flesta länder. att vara säker i sig sjlälv och på sitt eget värde är attraktivt. Visst är det naturligt att ifrågasätta ifall det är fel på en själv ifall man inte får vänner/partner osv, men det är inte sunt att gräva ner sig i den känslan. Må bra själv så kommer vänner och kärleken på köpet sen, bara sådär.


   
SvaraCitera

Du borde inte grubbla så mycket över ditt utseende egentligen.
Skönhet ligger i betraktarens ögon. Hur klyschigt det nu än låter, men det är ju sant. 
Visst känns det tomt att inte få kärlek eller kunna ge någon kärlek och det är inget fel att känna så. Tillåt dig känna så och försök inse att den personen som väljer dig ska acceptera dig för den du är.

Ju mer du gräver dig ner i känslan, ju svårare kommer det va att gräva upp sig när du väl träffar på någon som gillar dig. Då lär du ifrågasätta allt och inte kunna tro att någon kan gilla dig för att du intalar dig själv att det är något fel på dig. 
Been there, done that. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

nej mkt handlar om utseende, man får ingen chans att visa hur man är utöver utseende om man inte är super snygg.


   
SvaraCitera
Exner

Om du raggar på någon som har sämre självförtroende, kommer du att verka självsäker.


   
SvaraCitera

du kanske behöver prata med någon? typ en psykolog? det här verkar ju vara ett stort problem för dig. 


   
SvaraCitera