Forumet - Det här med orgier

Det här med orgier

1559 0 19
Är en nästan mytisk företeelse, där flertalet personer, med eller utan restriktioner på vem, samlas och njuter av sex. Men förekommer det alls i verkligheten? Jag vet att jag brukar föreslå det bland vänner ibland som skrattar och säger visst, men aldrig kommer sig för att faktiskt göra det (möjligen pga brist på deltagande kvinnor), jag är inte säker på om de fattar att jag och en annan vän faktiskt är seriösa.

Visst det finns i alla fall en swingerklubb i staden, men det verkar vara mer one-on-one action och inte direkt i grupp. Och när en absolut minoritet talar om gruppsex de haft så är det oftast bara så att det är en person, möjligen två som i sin tur legat med multipla andra personer. Det jag säger är alltså att det inte finns något av det där fria och "alla ska med" i dagens gruppsexande.

Mycket osäkra källor i form av populärkultur talar om att det var vanligare för runt 40-50 år sedan, vilket det mycket väl kan ha varit, men varför slutade vi? Vill vi inte alla egentligen bara vara fria och göra det som känns bra, även i grupp som de flockdjur vi är.

Har du deltagit i en äkta orgie?
Skulle du vilja göra det?
Har du haft gruppsex? Om ja, beskriv gärna fördelningen mellan deltagare och aktivitet

Spana också in: