Forumet - Det här med rökning...

Det här med rökning...

4126 0 50

 När man går i skolan rabblas alla dåliga effekter av rökning upp i ens ansikte år efter år. Och man får konstant frågan "ska du röka när du blir stor?" jag svarade alltid ärligt "nej" på det. (Och here I am, inte druckit en droppe alkohol, rökt eller blivit hög på något sätt...och fullkomligt "onördig" i min klass. Jag kanske prövar på det när jag blir stor...jag kan inte garantera något men hittills aldrig känt mig nyfiken på det...)

Oj, vad jag tappade tråden...frågan är om ni tycker det är coolt att röka? För det har jag alltid tyckt och kommer nog alltid göra, i mina ögon är det fortfarande coolt att röka även om jag inte gör det själv. Det var den ända frågan lärarna inte frågade oss "vad tycker du?". Så...vad tycker ni om rökning? Coolt eller inte?

Senast ändrad 23 Sep 2013, 16:28 av André Vifot Haas

Spana också in:

Alltså jag kan tycka att det ser fett snyggt ut och att vissa människor ser sjukt tuffa ut när de röker. Men då handlar det uteslutande om rökning i väldigt filmiska eller svåråtkomliga miljöer och/eller väldigt filmiska och svåråtkomliga människor.
Vet inte hur jag ska formulera mig men ): 
Vardagsrökning är inte det minsta häftigt, upphetsande eller snyggt. 

Det är inte coolt , det kostar pengar och luktar skit . Angående om det är coolt är väl mer om vilken typ av person som håller ciggen ,Cigarrer  är eller röka pipa är mer klass och är mkt coolare än billig skit tobak xD 

De som tycker det är coolt att få sämre luktsinne och sämre kondition och risk för cancer va vänligen och citera isf ?