Forumet - Det handlar om en kille..:(

Det handlar om en kille..:(

151 0 22
Hej, jag är en tjej på 16 år. är kär i en kille som är 17. Han går i min systers klass, men han har redan en tjej som är 1 år yngre än mig. Men vi har snackat via msn och telefon i ca 4 månader, har träffats 4 ggr. Han har sagt att jag är snygg,fin och jättesnäll, han har även frågat ifall jag vill ta en fika nångång med honom. Men det har inte hänt nåt speciellt av det än.

Det är ganska struligt mellan han och hans tjej, hon är jättesvartsjuk, hon gör så att han får magsår ibland dessutom. Han är omtyckt av många i hans skola, han är framåt och trevlig, Han har även sagt att han aldrig skulle vara otrogen eller strula med någon. Men jag tycker verkligen om honom... vet inte vad jag ska ta mig till.. Varje helg så är han med sin tjej och jag tänker så här vare fredag"ne nu kommer jag ha jättetråkigt i helgen! Han är med sin tjej och jag är ensam hemma och har tråk...:("

Har även sagt att jag tycker om honom som kompis, och han säger även att jag ska vara försiktig när jag är ute på kvällarna. En gång sa han att jag skulle sova som en ängen dessutom. Så han måste väl ändå tycka om mig?


Han är verkligen nåt extra.. Så jag vill höra era åsikte vad jag ska göra.. Ska jag glömma honom eller ska jag säga hur jag känner?
Önskemål och synpunkter på Ungdomar.se
[y]

heatdiesdown:

Ska jag glömma honom eller ska jag säga hur jag känner?


Du ska inte glömma honom - hans existens.
Håll honom hårt- som en kompis. Skit i hans jävla flickvän, hon måste kunna tåla att ni är vänner och umgås med varandra [smile]

Spana också in:

heatdiesdown:

Han är verkligen nåt extra.. Så jag vill höra era åsikte vad jag ska göra.. Ska jag glömma honom eller ska jag säga hur jag känner?


Palla att varenda internet-hercules skulle komma och säga åt dig att säga hur du känner till honom. Dom glömde att lägga till: gör det bara om du får ett bra tillfälle! Dessutom, om han redan har en flickvän så får du köra upp till den högsta växeln när det gäller ditt förflörtigande, det är ditt enda hopp tror jag!

Att bara komma från ingenstans och ''HALLÅ BABY fan vad jag älskar dig :D'' kommer bara skicka dig rakt åt helvete [smile]
Jag tycker att du ska acceptera att han redan har ett förhållande och bara försöka vara vän med honom - tills de gör slut.
Då kan du vara den snälla vännen som ställer upp och tröstar och då kan du lägga in storstöten [badgrin]

Om du berättar för honom att du är kär i honom nu, så finns ju risken att er vänskap förstörs eftersom han redan har partner.