Forumet - Det konstigaste i sömnen

Det konstigaste i sömnen

864 2 24

Spana också in:

har vaknat upp i panik några gånger, ungefär som nattskräck fast jag är vid fullt medvetande. sjukt skum känsla. är ingen paralys lr ngt, jag kan röra på mig och gå runt och allt, men är sjukt rädd för något jag inte vet vad det är. Om någon försöker tala till mig fattar de inte vad jag säger pga är som ngn i en psykos typ och säger helt orimliga grejer, tar några minuter innan jag fattar att det bara är en sån här skum "attack"..  

tror dt har ngn koppling till panikångesten jag hade förr iaf   

Z0dd: när jag var liten gick jag i sömnen en gång och sa till min mamma att jag måste gå och jobba

Hahaha, skön unge

Brukar bara göra läskiga saker i sömnen. När jag sov över på soffan hos en kompis efter krogen en gång så hade jag tydligen gått upp, in till hennes kök, börjar skala en banan och mumla bl.a. ''jag måste ha banantårta.''
Pratar i sömnen ibland. En gång hade jag en politisk diskussion med min dåvarande pojkvän. Vi låg i sängen och jag började tydligen pladdra om kapitalism, varpå han vaknade och började svara på det jag sa. Mina svar till honom var inte så sammanhängande och då märkte han att jag sov, men vi diskuterade tydligen i typ en kvart om kapitalism. Ska ha sagt nåt i stil med "kapitalism är som nageltrång", vilket är rätt kul pga. hade nageltrång då.